Σπαρτιατικός: Εκτός έδρας πρεμιέρα στα Play off με Απόλλων Πάτρας!

Η ώρα για τους τελικους, πιο μεγάλη στιγμή ιστορικά για το αντρικό μας τμήμα έφτασε!

Το Σάββατο στις 6/4 το αντρικό μας ολοκληρωσε τους αγωνες της β’ φάσης και διεύρυνε το σερί των νικών στο εξαιρετικό 14 σε 15 αγωνες. 
Στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα στην Όμορφη Ναυπακτο, με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Ομόνοιας, κέρδισε με 3-1 σε ένα παιχνίδι που ο κος Ρηγακος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο και σε πιο μικρους αθλητές που είχαν πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής μέσα στην χρόνια λόγω της βαθμολογικής διαφοράς των δυο ομάδων.

ΦΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ- ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 1-3

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ(Ι.Ρηγάκος): 
Β. Μητσιας, Β. Καραγιαννακος, Χρ. Μπάσος, Γ.Ρηγάκος, Π. Δαραβιγκας, Β. Γιαννόπουλος, Δ. Ρηγακος, Χρ. Τατσης, Α. Καπετανέας, Π. Μπακατσέλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ β’ φασης Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΠ

ΦΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ -ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 1-3
ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ- ΑΕ ΦΑΡΙΔΟΣ 3-0 α.α
ΑΡΑΤΟΣ 1893 ΚΙΑΤΟΥ – ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β Ν-Η ΣΕΤ
1.ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ 31 5-1 17-3
2.ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 29 5-1 15-6

3.ΑΡΑΤΟΣ 1983 ΚΙΑΤΟΥ 17 4-2 12-8
4.ΦΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 9 3-3 11-9
5.ΑΕ ΦΑΡΙΔΟΣ. 8 1-5 5-16
6.ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2. 0-6 0-15

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, θα είναι και ο πρώτος από τη σειρά των τελικών, εκτός έδρας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, με τον Απόλλωνα Πάτρας, την Τετάρτη στις 10/4 στις 20.30, στην Πάτρα. 
Οι δυο ομαδες θα παίξουν στους τελικούς στις 3 νίκες μετρώντας όμως τα μεταξύ τους αποτελέσματα της β’ φάσης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλεονέκτημα έδρας μετά την ολοκλήρωση της β’ φάσης το έχει η ομάδα του Απόλλωνα, λόγω της βαθμολογικής της συγκομιδής, στα μεταξύ μας παιχνίδια το αποτέλεσμα των νικών είναι 1-1. 
Συνεπώς μόνος στόχων των ανδρών μας είναι η νίκη μέσα στην Αχαϊκη πρωτεύουσα με οποιοδήποτε σκορ. 
Επόμενος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 13/4 στη Σπάρτη και αν χρειαστεί και τρίτος θα γίνει την Δευτέρα 15/4 πάλι στην Πάτρα.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η διοίκηση της ομάδας μας θα μισθώσει λεωφορείο για να μπορούν να μεταβούν μαζί με την αποστολή όσοι φίλοι θέλουν να μας υποστηρίξουν. 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:15.30 ,Κλειστό Γυμναστήριο Σπαρτης
(Κόστος συμμετοχής 10€/άτομο)

*Ο νικητής των τελικών θα αναδειχτεί πρωταθλητής για τον όμιλο της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ της ΕΣΠΕΠ και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνικη κατηγορία στο τουρνουά που θα γίνει με τους υπόλοιπους πρωταθλητές άλλων 5 ομίλων της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ από όπου η 3 πρώτοι προβιβάζονται στην μεγαλύτερη κατηγορία.