Σπάρτη: Βρέχει ποινές.

Ολική καταστροφή και διασυρμός για μια ομάδα που πρόσφερε πολλές χαρές στους Σπαρτιάτες και γενικότερα τους Λάκωνες τα τελευταία χρόνια.  Αλλά έφτασε σε σημείο να μην υπάρχει ούτε ένας από την διοίκηση της ομάδας να ενδιαφέρεται με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην καταστροφή.

Μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 8.000 ευρώ για τη ματαίωση του αγώνα της 28ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Την πρώτη απόφαση που αφορά σε ματαίωση αγώνα της Σπάρτης εξέδωσε την Τρίτη 14 Μαϊου ο αθλητικός δικαστής έντεκα ημέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, μια εκδίκαση στην οποία δεν υπήρχε κανένας από την ομάδα όπως έχει γίνει σε κάθε εκδίκαση μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε την παρακάτω απόφαση που αφορά στην αναμέτρηση ΑΟ Κασσιόπη – ΑΕ Σπάρτη (17/4) για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (17/4/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ».