Διεθνές συνέδριο ποδοσφαίρου στο “Θ. Κολοκοτρώνης”

Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη διοργάνωση του πρώτου διεθνούς συνεδρίου ποδοσφαίρου στην Αρκαδία, σε συνεργασία με την IBF. Στις 28 και 29 Ιουνίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σημαντικοί άνθρωποι του αθλήματος θα προσφέρουν τις γνώσεις τους.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία διοργανώνει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σε συνεργασία με την IBF (Intelligent Business Forces) στις 28 και 29 Ιουνίου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με είσοδο ελεύθερη για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: “Με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο άθλημα και με σκοπό την ποικιλοεπίπεδη ενημέρωση και βελτίωσή του, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αναδεικνύει το ρόλο του ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο γήπεδό της σπουδαίες προσωπικότητες.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου στην Αρκαδία θα διεξαχθεί παρουσία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ, Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου. Επίσης του Ιδρυτή και Διευθύντος Συμβούλου της IBF, κ. Αγησίλαου Τουμαζάτου, του συνεργάτη της IBF στις ΗΠΑ και Επικεφαλής Επικοινωνίας της Valencia CF Academy New York, κ. Μάριου Χρήστου Σφαντού, καθώς και πολλών ακόμη συνεργατών της εταιρείας.

Στη διάρκειά του θα μιλήσουν σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας και αναλύοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα από τη σύγχρονη εποχή του αθλήματος. Με ξεχωριστά παραδείγματα για στρατηγικές κινήσεις από τεράστια ποδοσφαιρικά clubs και projects, όπως της Barcelona και της Juventus.