Απόλλων Ξηροκαμπίου: Φιλικός αγώνας προς τιμή και μνήμη του αδικοχαμένου φίλου μας, Πέτρου Κωστάκου

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας προς τιμήν και μνήμη του αδικοχαμένου φίλου μας, Πέτρου Κωστάκου.
Στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου , εκτός από τους συγγενείς του Πέτρου, βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και απλός κόσμος που με τη παρουσία τους θέλησαν να τιμήσουν την οικογένεια και τον ίδιο τον Πέτρο Κωστάκο. Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κύριος Καρράς, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κύριοι Βλάχος και Κονίδης , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ξηροκαμπίου κύριος Σταρόγιαννης και αρκετοί δημοτικοί υποψήφιοι του δήμου Σπάρτης.
Πριν τον αγώνα τελέστηκε τρισάγιο από τον Ιερέα του Ξηροκαμπίου , Πατέρα Γεώργιο Λάτση.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας όπου παλαίμαχοι κ εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Λακωνίας τέθηκαν αντιμέτωποι για δύο ημίχρονα. Τον αγώνα διεύθυνε ο διαιτητής Νίκος Αλειφερόπουλος, ενώ τη πρώτη σέντρα του αγώνα έκανε η κόρη του Πέτρου, η Κυριακή!
Θα θέλαμε και εμείς να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου και με τη παρουσία τους τίμησαν αλλά και απέδειξαν ότι ο Πέτρος είναι ζωντανός στη μνήμη μας και στη καρδιά μας.
Ευχαριστούμε επίσης την οικογένεια του Πέτρου όπου οργάνωσαν όλη την εκδήλωση άψογα – μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας και αδελφικό φίλο του Πέτρου , Σταύρο Μανιάτη – και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη, και η θύμηση του Πέτρου να τους ξυπνά πάντοτε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις.