Παναρκαδικός: Τα τυπικά για Ραχίμ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναρκαδικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας με στόχο το τριφύλλι να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ του με ποιητικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναρκαδικός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 24χρονού μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Ραχίμ ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την Σπάρτη και στα μέσα της χρονιάς στην Καλαμάτα.

Ο Αλέξανδρος Ραχίμ που έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος του τριφυλλιού την περασμένη χρονιά φαίνεται να συγκεντρώνει το αγωνιστικό πακέτο ποδοσφαιριστή που αναζητά ο προπονητής των πρασίνων Γιώργος Αντωνόπουλος  για τον άξονα αλλά και για τα πλάγια της επίθεσης με τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο τις τελευταίες ώρες .

Μάλιστα ο νεαρός άσος βρίσκεται στην Τρίπολη έχοντας πάρει μέρος στις προπονήσεις του Παναρκαδικού με την υπόθεση όπως όλα δείχνουν να οδεύει σε οριστική συμφωνία και πλέον να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την ανακοίνωση της απόκτησης του από το τριφύλλι.