Παπανικολάου :«Η Εθνική αποτελεί τιμή και με κάνει περήφανο»

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIBA:
«Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Απλώς να δουλέψουμε σκληρά στο παρκέ. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Ελπίζω όλοι να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τη συμμετοχή του: «Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό, αλλά για μένα η Εθνική ομάδα είναι κάτι που αποτελεί τιμή και με κάνει περήφανο. Είτε πρόκειται για Παγκόσμιο Κύπελλο είτε Ευρωμπάσκετ, για μένα είναι το ίδιο και είμαι πολύ χαρούμενος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για αυτή. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και βρίσκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους καλούς και γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη».

Για την προσωπική του πορεία φέτος: «Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη σεζόν μου, αλλά γνωρίζω πως είναι η πρώτη μου μετά την αποχώρησή μου από την Ελλάδα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο και γνωρίζω πως έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στην ομάδα. Όμως είναι πολύ χαρούμενος εδώ, όλοι με βοηθούν, το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε καλή χημεία και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Η ευχή μου για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί».

Πηγή : gazzetta.gr