Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας στο Αρακαζού (βίντεο)

 

Την πρώτη της προπόνηση στη Βραζιλία ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε ήδη η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της χώρας του καφέ που είναι με την Κολομβία στις 14 Ιουνίου.

Υπενθυμίζονται όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του Onsports, Παναγιώτης Τζαμπαζλής, στη Βραζιλία, για την πρώτη προπόνηση της Ελλάδας:

«Σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Ελλάδας στο Αρακαζού, περισσότερο λόγω της κούρασης των διεθνών μας από το πολύωρο ταξίδι.

Η ταλαιπωρία των διεθνών μας έλαβε τέλος με την αποστολή να φτάνει χθες στο Αρακαζού που θα είναι και η βάση της ομάδας. Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του για πρώτη φορά στη Βραζιλία και να τους προπονήσει.
Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη προπόνηση στην πόλη, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς η κούραση των παικτών ήταν τεράστια. Σε αυτή έγινε ένα αρκετά χαλαρό πρόγραμμα, ωστόσο, από σήμερα, ξεκινούν οι κανονικοί ρυθμοί.

Η προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 ώρα Βραζιλίας (23:30, Ελλάδας) και θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη παρουσία του κόσμου, καθώς ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στο Αρακαζού από το γεγονός ότι φιλοξενείται εδώ η αποστολή».

 

πηγή: onsports.gr