Πελέ: «Η άμυνα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τη Βραζιλία»

Η παρουσία πολλών και καλών παικτών στην άμυνα μπορεί για τον Πελέ, να αποτελέσει το σημείο που θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. «Για πρώτη φορά στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, η εθνική ομάδα έχει καλύτερη αμυντική γραμμή, πάρα επιθετική, οι παίκτες που έχει εκεί είναι φανταστικοί και ιδιαίτερα οργανωτικοί». 

 

Αυτή η εθνική ομάδα της Βραζιλίας διαθέτει στην αμυντική της γραμμή κορυφαία ονόματα, όπως ο Ντάνιελ Αλβες, ο Νταβίντ Λουίζ, ο Τιάγκο Σίλβα και ο Φερναντίνιο.

Κι αυτό δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία στον Πελέ. «Είναι η πρώτη φορά που η Βραζιλία έχει αυτή τη διαφορά, ελπίζω ότι με αυτούς τους παίκτες μπορούμε να ρυθμίσουμε το ρυθμό» δήλωσε ο Πελέ στο BBC.

Πάντως ο Πελέ δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για το επιθετικό ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. «Εύχομαι ο Νεϊμάρ θα είναι τον αστέρι της Βραζιλίας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις ομάδες που είναι ανάμεσα στις μεγάλες αντιπάλους της Βραζιλίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ, απάντησε: «Η Αργεντινή θα είναι μια από αυτές, η Χιλή μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη, ενώ από τις ευρωπαϊκές ομάδες η κάτοχος Ισπανία και η Γερμανία είναι οι πιο επικίνδυνες

πηγή: sentragoal.gr