Η Βραζιλία είναι έτοιμη (βίντεο)

Την λίαν αμφισβητούμενη ομολογουμένως ετοιμότητα της Βραζιλίας να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 διατυμπανίζει βίντεο που μπορεί κανείς να απολαύσει στο επίσημο κανάλι της FIFA.

Το μικρής διάρκειας αλλά παρόλα αυτά πολύ εντυπωσιακό ομολογουμένως φιλμ αποκαλύπτει τις πάμπολλες ομορφιές της χώρας της σάμπα αλλά και όλα έχουν φροντίσει να επιμεληθούν οι διοργανωτές των τελικών της 20ης έκδοσης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη.
Η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει κάνει όσα χρειάζονται για να πετύχει σ’ αυτή τη μεγάλη οργανωτικά πρόκληση παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις για σημαντικές … παραβιάσεις στο οργανόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθώς και μη ανταπόκριση στα στάνταρ που η τελευταία έχει απαιτήσει.

Και όλα αυτά ενώ ο λαός της χώρας έχει να αντιμετωπίσει δύο απόλυτα αντικρουόμενες …ορμές. Τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο αλλά και τις τεράστιες τους ανάγκες που όπως δηλώνει πολύ μεγάλο μέρος του πλήττονται από το βάρος το οποίο έχει ρίξει η κυβέρνηση της πατρίδας τους για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Μουντιάλ 2014.

πηγή:sport24.gr