Σαμαράς: “Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας”

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε και στο “Somos todos gregos” που βλέπει κανείς σε αρκετές αφίσες στο Αρακαζού.

Στο Αρακαζού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και αποτελεί τη βάση της για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην πόλη βλέπει κανείς αρκετές αφίσες με το σύνθημα “Somos todos gregos”, που μεταφράζεται στη δική μας γλώσσα “Είμαστε όλοι Έλληνες”.

Η αποστολή έχει τύχει εξαιρετικής υποδοχής, άπαντες είναι φιλόξενοι εκεί, με τον Γιώργο Σαμαρά να μιλάει σε ιστοσελίδα της χώρας και να αναφέρεται στο εν λόγω σύνθημα, τονίζοντας πως “μας δίνει κίνητρο και το βρίσκω εξαιρετικό μήνυμα, ενώ όλοι εδώ μας έχουν υποδεχτεί πολύ καλά από την στιγμή που φτάσαμε στην πόλη”, για να συνεχίσει ότι “ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, μας υποστηρίζει και νιώθουμε σαν στο σπίτι μας“.

Ο Σαμαράς μίλησε και για το ματς με την Κολομβία, λέγοντας πως είναι μεγάλη πρόκληση για όλους αυτό το ματς, ότι περιμένουν ένα σπουδαίο ματς και άπαντες θέλουν να ζήσουν τη μεγάλη εμπειρία ενός Μουντιάλ.

Πηγή : sport24.gr