Το βίντεο κλιπ του… loco τραγουδιού! (βίντεο)

 

Οι Locomondo, το συγκρότημα που είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο στην Ελλάδα με το ποδόσφαιρο, δίνει το δικό του σύνθημα για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Μετά το κομμάτι «Goal» που είχε συγκινήσει τους ποδοσφαιρόφιλους (και όχι μόνο) και είχε συνοδέψει την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2010, παρουσιάζει το τραγούδι – σύνθημα «Samba Ελλάς», βασισμένο στη μελωδία του γνωστού βραζιλιάνικου τραγουδιού «Aquarella do Brasil».

Το onsports.gr σας παρουσίασε πρώτο χθες (9/6) το νέο τραγούδι του συγκροτήματος και σήμερα μπορείτε να δείτε και το βίντεο κλιπ.

Το ιδιαίτερο είναι οτι το «Samba Ελλάς» ερμηνεύεται από τους Locomondo παρέα με μέλη του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και της «Eθνικής ομάδας αστέγων».

Η Σχεδία και η εθνική ομάδα αστέγων στηρίζονται από την «Διογένης ΜΚΟ» που στόχο έχει να στηρίξει ανέργους, άστεγους, πρώην χρήστες και άλλες ομάδες κοινωνικά αποκλεισμένων ατόμων μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό.

Έτσι παράλληλα με τη στήριξη της εθνικής ομάδας στη Βραζιλία στόχος του συγκροτήματος ήταν να προβάλει και το έργο μιας πιο… άγνωστης αλλά εξίσου σημαντικής εθνικής ομάδας, της ομάδας των αστέγων που ίσως λίγοι να γνωρίζουν.

Με αυτό το κομμάτι θα βρούμε τους Locomondo και τη «Σχεδία» για άλλη μια φορά εκεί που τους ξέραμε πάντα… στη ρομαντική πλευρά του ποδοσφαίρου.

 

πηγή: onsports.gr