Οι Κολομβιανοί για το σημερινό αγώνα

Καραγκούνης, Σαμαράς, Γκέκας και άμυνα που τρομάζουν!

Ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Γκέκας και η ανασταλτική λειτουργία της Ελλάδας προκαλούν τις μεγαλύτερες ανησυχίες στην Κολομβία, σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο Χόρχε Ζαπάτα Αγκίρε, απεσταλμένου της “Diario den Otun” στο Μπέλο Οριζόντε, οποίος μίλησε στο «Goal».

«Οι πιο δημοφιλείς παίκτες της ελληνικής ομάδας στην Κολομβία είναι οι Καραγκούνης, Σαμαράς και Γκέκας. Σε αυτούς γίνεται ειδική μνεία και από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κολομβίας. Είναι το σημείο αναφοράς και στην ομάδα της Κολομβίας τους υπολογίζουν αρκετά» τόνισε ο Χόρχε Ζαπάτα Αγκίρε, ο οποίος αιφνιδιάστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι πιθανότατα ο Καραγκούνης δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της «γαλανόλευκης».

Επίσης, στάθηκε στην αμυντική τακτική της Ελλάδας που μπορεί να «βραχυκυκλώσει» τους Κολομβιανούς: «Γνωρίζουμε ότι η ομάδα σας εφαρμόζει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και οι ποδοσφαιριστές της μένουν προσηλωμένοι στον ανασταλτικό τους προσανατολισμό. Παίζουν σαν ομάδα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους της» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος της “Diario den Otun”. Πώς θα ξεπεράσει η Κολομβία τα εμπόδια που θα της βάλει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα; Ο Χόρχε Ζαπάτα Αγκίρε απαντά πως «η μεγαλύτερη αρετή της ομάδας του Ζοσέ Πέκερμαν είναι πως μπορεί να διατηρεί την κυκλοφορία της μπάλας και αυτό εξουθενώνει τον αντίπαλο. Είναι το καλύτερο ”όπλο” της Κολομβίας».

Σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων της Κολομβίας, ο Αγκίρε υπογράμμισε ότι η Κολομβία κατετάγη τρίτη στην προπώληση εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ότι αναμένονται περισσότεροι από 15.000 Κολομβιανοί στο Μπέλο Οριζόντε.

πηγή:sentragoal.gr