ΑΕ Σπάρτη: «Καμπάνα» για τον αγώνα μπαράζ με το Κιβέρι

Με 550 ευρώ πρόστιμο και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων τιμωρήθηκαν οι Λάκωνες για το ματς με τον Ερμή Κιβερίου

Με πρόστιμο ύψους 550 ευρώ και 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Σπάρτη για τα όσα έγιναν στο μπαράζ με τον Ερμή Κιβερίου, ενώ με πρόστιμα τιμωρήθηκαν και οι Αναγέννηση Άρτας και Αστέρας Ιτέας.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις αναφέρουν: «Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Αναγέννηση Άρτας πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, Αναγέννηση Άρτας-Όμηρος Νεοχωρίου, 14/5/2014).

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ομάδα με την επωνυμία ΑΕ Σπάρτη πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ για την πρώτη πράξη και για την δεύτερη πράξη χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και κατά συγχώνευση συνολική χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, Σπάρτη-Ερμής Κιβερίου, 21/5/2014).

Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο Αστέρας Ιτέας πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό  χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, Αστέρας Ιτέας-Αναγέννηση Άρτας, 21/5/2014)». πηγή: report24.gr