Γ’ Εθνική: Επιμένει η επιτροπή (ενημέρωση Κυριακής 15 Ιουνίου)

Eλπίδα ότι κάτι μπορεί γίνει ή πείσμα; Θα φανεί. Το σίγουρο είναι ότι η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής που απαιτεί από την ΕΠΟ να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση, δεν απογοητεύεται.
Με νέα ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει κρίσιμη την εβδομάδα που έρχεται και καλεί όλες τις ομάδες να συνεχίσουν την στήριξη για τη δικαίωση σχετικά με την αναδιάρθρωση.
Αναλυτικά:
«Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής σε ανακοίνωση της, επανέρχεται στο φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας και στο σχέδιο που έχει προτείνει σε ΕΠΟ και Πολιτεία, καλώντας τις ομάδες που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή να μην απογοητέυονται:
«Καλούμε τα 36 σωματεία που στηρίζουν την κίνηση μας να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν τις ελπίδες τους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά σημαντική, αφού θα επιχειρήσουμε με νέες μορφές αγώνα να πετύχουμε την δικαίωση μας, γι αυτό θα χρειαστεί πλέον η δυναμική και ουσιαστική παρουσία τους!
Καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να έρθουν σε επαφή με την Συντονιστική για να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και να καταστήσουμε με αποφασιστικό τρόπο σαφές, οτι έχουμε δίκιο σε όσα ζητάμε και προσβλέπουμε στο καλό του ποδοσφαίρου και των τοπικών κοινωνιών».
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της συντονιστικής επιτροπής βρίσκονται στην αναμονή για το νέο ραντεβού που έχουν ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό προκειμένου να ζητήσουν ξεκάθαρα την θέση του για το θέμα.
Πάντως, όλο και πληθαίνουν οι παράγοντες κυρίως από την Πελοπόννησο, που υποστηρίζουν ότι θα παραμείνουν έξι οι Ομιλοι. Ή έχουν καλή πληροφόρηση, ή απλώς είναι ευσεβής πόθος…
πηγή: pelop.gr