Κούγιας: «Το έχω πάρει απόφαση, θα φύγω και θα πάω σε άλλη ομάδα» (Δευτέρα 16 Ιουνίου)

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η απόφαση του Κούγια να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή είναι οριστική και πως οι πιθανότητες να τα «γυρίσει» είναι ελάχιστες!

 

Ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας τις τελευταίες μέρες πηρέ κι άλλα μηνύματα από ανθρώπους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ότι δεν είναι θετικοί για να μείνει στην Πάτρα κι από την στιγμή που έχει αντιληφθεί ότι είναι πλέον μόνος του και δεν έχει κανένα κοινωνικό έρεισμα στην πόλη, θ’ αποχωρήσει οριστικά απ’ το σύλλογο.

Ενδεικτικό της απόφασης για αποχώρησης είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας, δεν θα στείλει καν αίτημα στη νέα δημοτική αρχή για να εξεταστεί, καθώς δεν θέλει να μείνει άλλο στην Παναχαϊκή.

 

«ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝ ΑΙΤΗΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ»

«Δεν βοήθα κανείς πλέον στην Πάτρα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα στείλω καν αίτημα στο δήμο Πατρέων στο γήπεδο» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Το έχω πάρει απόφαση, θα φύγω και θα πάω σε άλλη ομάδα».

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Κούγιας μετά και την τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει 10 μέρες διορία στον δήμο Πατρεων για να του παραχωρήσει χωρίς ενοίκιο το γήπεδο, περίμενε κάποια δήλωση στήριξης ή κάτι ανάλογο από ορισμένους αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Βλέποντας έτσι ότι και να παραμείνει στην Παναχαϊκή τη νέα σεζόν, δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση από τον μέσο Πατρινό φίλαθλο, γι’ αυτό το λόγο έχει αποφασίσει μέσα του να φύγει από την Πάτρα παραχωρώντας το όνομα στην Ερασιτεχνική και παίρνοντας το ΑΦΜ.

Βέβαια πρέπει να υπάρξουν και κάποιες διαδικασίες για να γίνει η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς θα πρέπει σύντομα να γίνει Γ.Σ. η οποία ν’ αποφασίσει την αποχώρηση του ονόματος και την μετονομασία σε άλλη ομάδα.

Αυτή η απόφαση θα πρέπει να σταλεί γραπτώς στην Ερασιτεχνική για να την εγκρίνει κι έτσι να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε η ερασιτεχνική να έχει πλέον στην κυριότητα της τον τίτλο της Παναχαϊκής και ο Αλέξης Κούγιας να μπορεί να πάρει το ΑΦΜ και να το μεταφέρει σε άλλη ομάδα.

 

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες λένε πως ο Αλέξης Κούγιας ενοχλήθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών “Αχαιοί”, οι οποίοι τον καλούσαν να τους αδειάσει την γωνιά.

Όπως έλεγε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αντί να υπάρξει κάποια μορφή στήριξης ώστε να παραμείνει στην Πάτρα, είδε για μια ακόμα φορά να υπάρχει επίθεση στο πρόσωπο του.

Πηγή: ΓΝΩΜΗ