Μποροβήλος: «Ο Αστέρας βάζει τον πήχη ψηλότερα»

Στόχος των Αρκάδων είναι να τερματίσει σε καλύτερη θέση από την περσινή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ

Μπορεί η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης να μην ξεκινάει με τις καλύτερες συνθήκες, σύμφωνα με τον Γιώργο Μποροβήλο, αλλά στόχος των Αρκάδων είναι η κατάκτηση μιας θέσης ψηλότερα από την 5η που τερμάτισαν την προηγούμενη σεζόν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

«Δεν ξεκινάμε όπως θα θέλαμε, με τη λογική ότι όλο το ρόστερ της ομάδας δεν είναι παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο να γίνει δεδομένου ότι ξεκινάμε πολύ νωρίς και αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα που ήταν αναμενόμενα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι σε άδεια από την διοίκηση, κάποιες μεταγραφές αν και έχουν προχωρήσει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα» τόνισε αρχικά ο Μποροβήλος στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν.

Στη συνέχεια  συμπλήρωσε: «Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει πλήρη απαρτία. Αυτή τη στιγμή ξεκίνησε με το ρόστερ που τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και με τις απουσίες που είχε. Θέλω να πιστεύω πώς τις επόμενες ημέρες θα είναι όλοι παρόντες, τόσο στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ελλάδα, όσο και στο βασικό στάδιο που θα γίνει στην Αυστρία».

Αναφορικά με τις βλέψεις της ομάδας, υπογράμμισε: «Ο Αστέρας βάζει κάθε χρόνο τον πήχη και ψηλότερα, το έχει αποδείξει άλλωστε με την παρουσία του τρεις συνεχόμενες χρονιές στο Europa League, με την περσινή του συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και με την καθιέρωση του στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό που βάζουμε στόχο είναι ο Αστέρας φέτος να πιστοποιήσει αυτή την πορεία και φυσικά να καταλάβει μία θέση ψηλότερη από αυτή που έχει σήμερα». πηγή: onsports.gr