Tόνι Χαλίλι στο ISPORTS: «Eίμασταν άτυχοι στο Αργος, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, τα λάθη πληρώνονται ακριβά στο ποδόσφαιρο»

 

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλη τη Σπάρτη “Τόνι” την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Α.Ε. Σπάρτη σε 36 αγώνες, 24 αγώνες πρωταθλήματος, 6 αγώνες Κυπέλλου, 6 αγώνες στα μπαράζ ανόδου, ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας έχοντας 12 γκολ στο πρωτάθλημα, 3 γκολ στο Κύπελλο  και ένα στα μπαράζ ανόδου στον εκτός έδρας αγώνα με Πανθυρεατικό. Στατιστικό στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί οι μόλις 5 κίτρινες που δέχτηκε σε αυτούς τους αγώνες που συμμετείχε, χωρίς να προκαλέσει κανέναν με την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.

Τα σημαντικότερα γκολ που πέτυχε ήταν το 0-1 στο Γύθειο την 16η αγωνιστική και την ισοφάριση 1-1 στο εκτός έδρας αγώνα με τον Μολαϊκό. Στους αγώνες μπαράζ σκόραρε το τρίτο γκολ της νίκης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθυρεατικό.

Μίλησε στο isports.gr για την πορεία της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα και τα μπαράζ, για τον αν θα συνεχίσει στην ομάδα, για την πορεια της Εθνικής Ελλάδας στο παγκόσμιο κύπελλο και ποια ομάδα θέλει νικήτρια του θεσμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μας είπε: «’Hταν μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Έιμασταν όλοι μαζί μια οικογένεια, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε παρόλο τα προβλήματα που είχαμε. »

Για το ματς της χρονιάς στο Άργος με τον ΕΡΜΗ δήλωσε:  «Έιμασταν άτυχοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος τα λάθη πληρώνονται ακριβά στο ποδόσφαιρο.»

Για το μέλλον του στη ομάδα της Σπάρτης: «Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκομαι στην ομάδα τη νέα σεζόν»

Τέλος μας μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Περιμένουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Εύχομαι στην Εθνική ομάδα καλή επιτυχία να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να κατακτήσει το Μουντιάλ η μεγάλη μου αγάπη η Εθνική Ιταλίας».

Στο ακόλουθο βίντεο στο 43 δευτερόλεπτο με οπαδούς της Σπάρτης να του φωνάζουν «Μόνος σου, μόνος σου» περνά σαν σταματημένο παίκτη του Πανθυρεατικού.

βίντεο: report24.gr