«Η ομοσπονδία γυμναστικής δεν σεβάστηκε την Πολλάτου»

Επίθεση στην Ομοσπονδία Γυμναστικής κάνουν οι συναθλήτριες της αδικοχαμένης Αννας Πολλάτου, λόγω της απόφασης να μην αναβάλλει τους αγώνες την ημέρα του μνημοσύνου της

Η Άννα Πολλάτου είχε χάσει τη ζωή της στις 17 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας. Η είδηση είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

 

Στις 22 Ιουνίου συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον άδικο χαμό της αθλήτριας και οι συναθλήτριές της ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο να μην τελεστούν αγώνες εκείνο το χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταφέρουν να παραστούν στο μνημόσυνο.

 

Η απάντηση στο αίτημα των κοριτσιών του ανσάμπλ ήρθε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω ενός εγγράφου που ανέφερε: «μετά από τηλεφωνικές κλήσεις προς τα σωματεία που παίρνουν μέρος σε αγώνες στις 21 και 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως είναι αδύνατη η αναβολή των αγώνων, αφού οι γονείς έχουν ήδη προγραμματίσει το θερινό τους πρόγραμμα».

 

Η απάντηση εξόργισε την Ειρήνη Αϊνδιλή , η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «..για όσους έκλαψαν και για όσους λυπήθηκαν για το τραγικό και πρόωρο θάνατο της μιας από τους 8 μεταλιουχους ολυμπιονίκες της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας “Άννας πολλατου” έχω να πω ότι πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν έπρεπε καν να ρωτήσει. τα θερινά προγράμματα ξαναφτιάχνονται ενώ οι ανθρωποι, και μάλιστα άνθρωποι που τίμησαν και την χώρα τους, δεν γυρίζουν πίσω. πραγματικά ντρέπομαι!!!»

 

Τέλος δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τα έγραφα που ακολουθούν…

10406468_10100560636941235_9085723135741714787_n

Πηγή : gazzetta.gr