Καρέ καρέ το επεισόδιο Μανιάτη Τζαβέλλα και οι χοντρές ατάκες

ι δύο διεθνείς είχαν «θερμό» φραστικό επεισόδιο, ταράσσοντας τη φαινομενική όπως αποδείχθηκε ηρεμία της ελληνικής αποστολής στη Βραζιλία. Διά ασήμαντον αφορμή οι δύο ποδοσφαιριστές, που υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο για 2,5 χρόνια, αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες. Μια λάθος σέντρα του ακραίου μπακ του ΠΑΟΚ και μια παρατήρηση του μέσου του Ολυμπιακού, ήταν αρκετά για να ανάψουν τα αίματα, μέχρι την πυροσβεστική παρέμβαση των Κονέ και Καραγκούνη.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό ακούστηκαν ύβρεις, απειλές και σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζαβέλλας χαρακτήρισε «ρουφιάνο» τον Μανιάτη, ενώ ο «ερυθρόλευκος» μέσος του απάντησε ότι η «γαλανόλευκη» δεν είναι ΠΑΟΚ. Αυτό το δυσάρεστο περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες πως όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο συλλόγους την Μεγάλη Τετάρτη δεν έχουν ξεπεραστεί και παραμένουν στην επιφάνεια. Θυμίζουμε ότι τότε ο Γιάννης Μανιάτης είχε επεισόδιο με τον Κώστα Κατασουράνη, ο οποίος να σημειωθεί ότι στο προχθεσινό επεισόδιο και σε όσα ακολούθησαν δεν είχε καμία συμμετοχή.

Β’ ημίχρονο στο ξενοδοχείο

Μάλιστα, το επεισόδιο δεν τελείωσε στα αποδυτήρια του προπονητηρίου «Lourival Baptista» και συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο. Εκεί, ο Γιώργος Τζαβέλλας, μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του είπε: «Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, 22 άτομα κοιτάμε το καλό της εθνικής ομάδας και ένας κοιτάει τον εαυτό του».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από τον Φερνάντο Σάντος να πάρει θέση για το θέμα, κάτι που δεν έπραξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος στην προσπάθειά του να ρίξει τους τόνους είπε ότι αυτά συμβαίνουν στις ομάδες.

Η στάση του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσε την αντίδραση του «ερυθρόλευκου» άσου, που φέρεται να εξέτασε το ενδεχόμενο αποχώρησης από την αποστολή και επιστροφής στην Ελλάδα, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε, αφού έπεσαν όλοι πάνω του για να μην υλοποιήσει τη σκέψη του αυτή. πηγή: sentragoal.gr