ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Αν βρεθεί λύση στο “γηπεδικό” τότε μένω (!) στην Παναχαϊκή !!!

«Ανοικτό» αφήνει τώρα  το ενδεχόμενο να παραμείνει (!) στην Πάτρα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας καθώς ε περίπτωση που βρεθεί λύση αναφορικά με το θέμα του γηπέδου τότε θα παραμείνει στην Πάτρα.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνοντας πως περιμένει και τη στήριξη της ΕΠΣ Αχαΐας και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στο θέμα της αναζήτησης χορηγιών.

«Σε αυτή την περίπτωση είμαι ανοικτός να παραμείνω στην Πάτρα και την Παναχαϊκή. Αν έρθει ο κ. Πελετίδης και μου παραχωρήσει το Στάδιο με τίμημα μόνο για τους αγώνες, η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η ΕΠΣ Αχαΐας στηρίξουν την ομάδα και βοηθήσουν να έρθουν χορηγίες τότε δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην Παναχαϊκή» επεσήμανε μεταξύ άλλων στο Lepanto TV.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θα είναι αστείο αν η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής πάρει διαφορετική απόφαση από αυτή που έχει στο αίτημα της να αποχωρήσω από την Παναχαϊκή και το έχει ζητήσει με επιστολή της από τις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα αποφασίσουν. Εγώ τους παραχωρώ το όνομα για να συνεχίσουν με τους επενδυτές που έχουν έτοιμους για την ομάδα όπως λένε».  πηγή: sportstonoto.gr