“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετά το ναυάγιο με Κούγια ο Ράλλης αισιοδοξεί για στήριξη από την τοπική κοινωνία

Εγκαταλείφθηκε οριστικά στην “Μαύρη Θύελλα” το πλάνο που είχαν θέσει προς συζήτηση ο Γιώργος Ράλλης με τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια. Ενα πλάνο που προέβλεπε την είσοδο της Καλαμάτας στην Β’ εθνική με το ΑΦΜ της Παναχαϊκής, με την νέα Καλαμάτα να έπαιζε στην πόλη της, με το ίδιο σήμα και την ίδια φανέλα.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Καλαμάτας είδαν εξ αρχής πιθανότητες υλοποίησης μιας τέτοιας ιδέας, ωστόσο είχαν τις επιφυλάξεις τους για αυτό και το έθεσαν στην τοπική κοινωνία. Παλαίμαχοι, οργανωμένοι φίλαθλοι αλλά και απλοί φίλαθλοι στα ποδοσφαιρικά στέκια, εξέφρασαν αρνητική στάση και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να σταματήσει άμεσα τις όποιες επαφές με τον Κούγια. Άλλωστε και ο τελευταίος δεν θέλει πλέον να προχωρήσει το θέμα, αφού είδε πως υπάρχουν αντιδράσεις στην Καλαμάτα και έτσι το θέμα Κούγια κλείνει οριστικά για την Μεσσηνιακή ομάδα.
Η πιθανότητα να έρθει ο Κούγιας στην Καλαμάτα της Γ’ εθνικής ως παράγοντας δεν υπάρχει αφού αποδείχθηκε πως είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει τον παράγοντα της Αχαϊκής ομάδας, έστω και αν αρχικά είχε πέσει και αυτό στο τραπέζι ως σκέψη. 

“Πιο αισιόδοξος από ποτέ”

Ο Ράλλης το τελευταίο διάστημα έχει επαφές με Καλαματιανούς επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μπουν στην διοίκηση της ομάδας και να βοηθήσουν οικονομικά και οργανωτικά. 
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας δηλώνει αισιόδοξος όσον αφορά την συγκρότηση της νέας διοίκησης: «Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ. Έχουμε επαφές με Καλαματιανούς επιχειρηματίες, είμαστε κοντά και αισιοδοξούμε για ουσιαστική ενίσχυση της διοίκησης».
Ο Ράλλης απέφυγε να ανακοινώσει τα ονόματα των ανθρώπων που μιλάει, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι επαφές, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. 
Όσον αφορά τον Ντάβαρη, τον πρώην πρόεδρο του Πανηλειακού, έχει εκφράσει την πρόθεση να βοηθήσει την Καλαμάτα και έχει κάνει συζήτηση με τον Ράλλη. Πάντως η είσοδος του στην διοίκηση εξακολουθεί να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. 

Πιθανότητα αλλαγής  της συνέλευσης

Ενώ όλα έδειχναν ότι η γενική συνέλευση της Καλαμάτας θα γίνει οριστικά την Κυριακή 29 Ιουνίου, χθες οι άνθρωποι της Καλαμάτας έλεγαν ότι τελικά ίσως χρειαστεί να πάει μια εβδομάδα πίσω και να γίνει την Κυριακή 6 Ιουλίου. 
Πάντως η τελική απόφαση θα πρέπει να παρθεί άμεσα, αφού αν είναι να γίνει στις 29 του μήνα θα πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα το αργότερο μέχρι αύριο (8 μέρες πριν όπως προβλέπει το καταστατικό). 

Τουλάχιστον μια δυνατή μεταγραφή

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη ακόμη. Τόσο το θέμα προπονητή (όπου οι πιθανότητες παραμονής Γκόφα είναι μοιρασμένες) όσο και το πάρε – δώσε των παικτών θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την διοίκηση που θα προκύψει στην γενική συνέλευση που θα γίνει.
Αυτό που έχουν πάντως στο μυαλό τους οι «μελανόλευκοι» είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν τουλάχιστον μια δυνατή μεταγραφή (τύπου Καλαντζή) που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά.   http://www.eleftheriaonline.gr/notosport