«Συμπαίκτης» του Ράλλη και ο Παπασταθόπουλος στη Μαύρη Θύελλα! Όλα τα ονόματα…

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε το «ναι» και έτσι η οικογένειά του εκτός απροόπτου μπαίνει και αυτό το νέο «γκρουπ»  των οικονομικών «συμπαικτών» του Γιώργου Ράλλη στη Μαύρη Θύελλα!

Μαζί τους πέρα από τον «παλιούς» Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, Μενέλαο Γερονικολό, θα είναι – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του sportstonoto.gr – και ο Γιώργος Σπίνος, ο ορθοπεδικός Θανάσης Μητσέας, ένας ακόμη γνωστός καλαματιανός επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου είχε «εμπλακεί» και πέρυσι στα διοικητικά της Καλαμάτας και ίσως ένας ακόμη.

Όλοι τους θα βάλουν από 30.000 περίπου ευρώ, ως ποσό τουλάχιστον εκκίνησης, ενώ – σύμφωνα πάντα με το μοντέλο της Ένωσης Ερμιονίδας – δεν θα εισέρχονται καθόλου στα υπόλοιπα θέματα της Μαύρης Θύελλας, πόσο δε στα αγωνιστικά και μεταγραφικά τα οποία θα τα χειρίζονται πλέον ο Κώστας Ντάβαρης με τον Μίλτο Γκόφα, εφόσον τελικά ο πρώτος (όπως όλοι μας ευχόμαστε) μπει και αυτός στη διοίκηση των  «μελανολεύκων».

Εδώ πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο στο διαφαινόμενο «ναι» του Παπασταθόπουλου (στη φωτό πάνω ο πατέρας με την μητέρα του) να βοηθήσουν αυτός και η οικογένειά του την ομάδα της Καλαμάτας, έπαιξε ο Τάκης Σακελαρόπουλος, μία ακόμη μεγάλη προσφορά του πρώην άσσου της Μαύρης Θύελλας στην αγαπημένη του ομάδα. Λογικά, αν το θελήσει, θα αναλάβει και αυτός ξανά ένα πόστο μέσα σε αυτη…

Έτσι, μοιραία θα λέγαμε η Γενική συνέλευση του ΠΣ Η Καλαμάτα μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή στις 6 δηλαδή του Ιούλη, ώστε να βρεθεί χρόνος προετοιμασίας όλων αυτών και κυρίως της επαφής και ένταξης στην ομάδα που θα διοικεί πλέον τον σύλλογο, των νέων οικονομικών «συμπαικτών» του Γιώργου Ράλλη.    πηγή: sportstonoto.gr