Η καλύτερη διαφήμιση EVER (στα χρονικά της τηλεόρασης) αυτή που γυρίστηκε στη Λακωνία !!!

 

Η διαφήμιση έχει κάνει θραύση με 387,475 εμφανίσεις στο youtube σε 9 μόλις ημέρες.

Στο Θέμα της Κυριακής γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε άρθρο με τίτλο

” Tα νέα πρόσωπα που πέτυχαν και … τα παλιά που κατάφεραν να ξεφύγουν”

Το άρθρο ξεκινά με την αναφορά στην διαφήμιση:

Μια που κλείνει η σεζόν τηλεοπτικά, κάθισα και σκέφτηκα πως περάσαμε την χρονιά και ποιος θα μπορούσε να είναι δικαιωματικά η φάτσα της σεζόν. Παρότι θα έπαιρνε πανάξια την πρώτη θέση και ακριβώς γι’αυτό θέτω εξαρχής εκτός συναγωνισμού, υπεράνω τηλε-θεών και πάνελ-ανθρώπων τη μεγαλύτερη ΜΟΡΦΗ ΟΛΩΝ, τον περιοβόητο ΑΓΑΠΟΥΛΑ !

Ο μοναδικός Τάκης Σπυριδάκης με την επιστροφή του- και ειδικά με το τελευταίο επεισόδιο της αναζήτησης παικταράδων ανά την Ελλάδα – έκανε την καλύτερη διαφήμιση EVER, ξεπερνώντας τα πολλά, αλλά καλά προηγούμενα. Οπότε υπό αυτή την έννοια βγαίνει εκτός αναμέτρησης και ο ίδιος και η άλλη η περιπτωσάρα που του λέει τη σύνθεση της ομάδας στο τέλος του σποτ. Με αγωνία αλλά και φόβο περιμένουμε το επόμενο χτύπημα του «Αγαπούλα», γιατί το να κάνεις το τρίτο ή το τέταρτο στη σειρά διαφημιστικό καλύτερο και από το πρώτο που έχει σπάσει τα ταμεία είναι ακόμη πιο δύσκολο.

 

Χαρακτηριστικά είναι και τα σχόλια των χρηστών του youtube που απαιτούν να γίνει ταινία και που έχουν ξετρελαθεί με τον Σγούρδα που ρωτά τον Πρόεδρο,

“Τι σύστημα θα παίξουμε με όλους αυτούς ρε Πρόεδρε;”

“Πούλμαν” απαντά του Στέφανου

“To είχα παίξει πριν δέκα χρόνια. Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος…και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας”

Εκτός του Στέφανου διακρίνονται ο Σαράντος Κανελλάκης με την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης, Καρράς Νείλος, Σουκούλι Μάρτιν, Στυλιανάκος Γιάννης, Κουτρουβέλης Νίκος, Κακλαμάνος Βασίλης, Παπαναστασίου Κώστας, Μιλίτσης Κώστας, Βογιατζόγλου Γιώργος, Αγγελόπουλος Δημήτρης,  Κοτρώνιας ‘Αγγελος, Αντώνης Ρουμελιώτης φοιτητής του ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής καθώς και άλλοι.

Γυρίσματα έγιναν σε Κροκέες, Σκάλα, Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, Ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣ Λακωνίας, Γύθειο (Καράβι), Μανουσάκη (γήπεδο 5×5) με τον Στέφανο Σγούρδα να συμμετέχει καθώς και πολλοί ποδοσφαιριστές τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας από τον Πανγυθεατικό, την ‘Αμιλλα Αγίου Ιωάννη και άλλες ομάδες.

Αρκετοί θέλουν να γίνει και ταινία


sxolia2
sxolia

manossergios diafhmish