Καββαδάς, Αλεξιάδης πρωταθλητές Ελλάδας στο Beach Volley.

Στον τελικό που έγινε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά παρουσία δεκάδων φίλων του μπιτς βόλεϊ, οι Καββαδάς / Αλεξιάδης κατάφεραν να νικήσουν σε ένα παιχνίδια διαφήμιση για το βόλεϊ, με 2-1 σετ τους Νίκο Κούνα / Σταύρο Βλαχάκη, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν φιναλίστ. 

Ο τελικός που μεταδόθηκε από τη NOVA ήταν συγκλονιστικός, ενώ στο 2ο σετ οι Βλαχάκης / Κούνας με σερί 5-0 ισοφάρισαν 18-18 και έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν τον αγώνα με 2-0 σετ. 

Ο Στράτος Καββαδάς που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Γ.Σ. Λαμίας δήλωσε: «Ήρθαμε με στόχο να φτάσουμε στον τελικό. Ο ημιτελικός με τους Βλαχοστάθη, Βασιλάκο ήταν πολύ δύσκολος κι αφού καταφέραμε να προκριθούμε ανέβηκε η ψυχολογία μας. Δυσκολευτήκαμε και στον τελικό με τα παιδιά της Κηφισιάς αλλά νικήσαμε. Αφιερώνω τον τίτλο σε αυτούς που με βοηθούν, τους γονείς μου, στον συμπαίκτη μου και στην κοπέλα μου Γεωργία». 

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης που παίζει μόνο μπιτς βόλεϊ και κατάγεται από τα Χανιά δήλωσε: «Εγώ δεν παίζω βόλεϊ σάλας, αλλά μόνο μπιτς βόλεϊ. Επόμενος στόχος μας είναι τα Master. Στον τελικό δεν ήμασταν στα καλύτερα μας αλλά μετά το 2ο σετ που πήραμε άλλαξε η ψυχολογία μας». 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ BEACH VOLLEY LEAGUE 2014
ΧΑΝΙΑ 20-22 – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΧΑΝΙΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣBV ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Α’ Όμιλος – Κυριακή 22 Ιουνίου
 

ΤΕΛΙΚΟΣ 18.00 – Κυριακή 22 Ιουνίου

Στράτος Καββαδάς / Αλέξανδρος Αλεξιάδης – Νίκος Κούνας / Σταύρος Βλαχάκης 2-1 (17-21, 22-20, 15-13)

Πηγή : sport-fm.gr