Μαρινάκης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό».

O Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικο έντυπο μίλησε για την δυναμική του Ολυμπιακού, τα βήματα προς τα εμπρός και τα καλύτερα που έρχονται.

Στο περιοδικό «Fortune», της εφημερίδας «Παραπολιτικά» μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως για τον Δήμο Πειραιά, την αξιοποίηση του λιμανιού, τα πλάνα που υπάρχουν και τις σκέψεις του για την πολιτική γενικότερα. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα και έχει ενισχύσει το status του στην Ευρώπη, σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικό όλων αυτών που έχουμε καταφέρει, είναι η συμμετοχή της ομάδας μας τον επόμενο μήνα, σε διεθνές τουρνουά στις ΗΠΑ, με την συμμετοχή ευρωπαϊκών συλλόγων που βρίσκονται μονίμως στην κορυφή της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρόμα.

 

Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που εκπληρώνουν από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους, τα κριτήρια του financial fair play της UEFA, κατορθώνοντας ταυτοχρόνως να κατακτούμε κάθε χρόνο το Πρωτάθλημα στην χώρα μας και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός στην Ευρώπη. Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες και είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε ένας υγιής σύλλογος αν και ξεκινήσαμε μέσα στη μεγαλύτερη κρίση που βίωσε η Ελλάδα. Αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια όλων των ανθρώπων του συλλόγου. Και φυσικά δεν σταματούμε εδώ. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και όπως έχουμε πει επανειλημμένως, τα καλύτερα έρχονται».

 

Επίσης όπως αναφέρεται σχετικά στο άρθρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει πρώτα οπαδός και μετά πρόεδρος. Ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται σίγουρος πως ο Πειραιάς θα είναι πολύ διαφορετικός σε πέντε χρόνια από τώρα. «Θέλω να βλέπω ζωή στην πόλη, λιγότερα λουκέτα στα μαγαζιά και δουλειά για τους νέους. Θέλουμε παιδιά που να είναι υπερήφανα για τον Πειραιά, που θα δουλεύουν για την πόλη τους και θα προσπαθούν για το καλύτερο στον τόπο που γεννήθηκαν. Είναι θέμα παιδείας, προόδου στον αθλητισμό, πολιτισμού και εργασίας». Άλλωστε στο τέλος για τον ίδιο «νικούν πάντα τα παιδιά του Πειραιά».


Πηγή : gazzetta.gr