Μάθε πως θα παρακολουθήσεις LIVE το Αυστριακό GP (ζωντανά, στατιστικά, πληροφορίες)

http://gofirstrow.eu/watch/266255/1/watch-f1-grand-prix–austria—race.html

Πατήστε στο παραπάνω link για να έχετε LIVE εικόνα από το grand prix  Αυστρίας.

Την εξέλιξη του 8ου Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, που διεξάγεται στο Red Bull Ring της Αυστρίας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την ειδική εφαρμογή του www.caranddriver.gr… CLICK ΕΔΩ.

Στο Interactive γράφημα που βλέπετε μπροστά σας -στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό της διαδρομής του Red Bull Ring- υπάρχουν κάποια κουμπιά στο δεξί πάνω μέρος, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με το ποντίκι σας.

Σημειώστε πως το κουμπί που λέει “Live session” ενεργοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε session που υπάρχει χρονομετρημένη προσπάθεια.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει Live κατάταξη, συγκεντρωμένα τα αποτελέσματα των τριών περιόδων των ελεύθερων δοκιμών, των κατατακτήριων δοκιμών (Q1, Q2, Q3), καθώς επίσης και το γκριντ εκκίνησης.

Σε όλα τα sessions υπάρχει Live κάλυψη, με μεγαλύτερη έμφαση στον αγώνα, όπου υπάρχει πλήρης κάλυψη, σε αντίθεση με τις ελεύθερες δοκιμές και το QP όπου κατά τη διάρκεια που εξελίσσονται εμφανίζεται μόνο ο χρόνος του ταχύτερου πιλότου και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίας συμπληρώνονται οι τελικοί χρόνοι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορείτε να βλέπετε την κατάταξη ανά γύρο, με ενημέρωση για τα pit stops ανά πιλότο, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πίστα, αλλά και για το πως μοιράζονται οι βαθμοί.

Όσοι δεν βρίσκεστε μπροστά σε κάποιο υπολογιστή, μπορείτε να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή στην πίστα μέσα από την ειδική εφαρμογή για smartphones και tablets, την οποία μπορείτε να βρείτε κάνοντας CLICK ΕΔΩ.

Ο αγώνας, όπως άλλωστε και κάθε session του 3ημέρου, μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση του OTE TV, την Κυριακή 22/6, στις 15:00GR. Η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει νωρίτερα, από τις 13:45GR με ειδική εκπομπή για τη F1 που βάζει το κοινό στο κλίμα του αγώνα.

Ο αγώνας θα καλυφθεί “ζωντανά” και από την τηλεόραση του Alpha, με την εκπομπή να ξεκινά στις 14:10GR.

πηγή: caranddriver.gr