«Χρυσάφι» για νίκη επί της Ελλάδας

Διπλάσιο από αυτό που αρχικά είχε συμφωνηθεί θα είναι το πριμ που θα λάβουν οι Ιβοριανοί διεθνείς σε περίπτωση που νικήσουν την Ελλάδα και προκριθούν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, Γκιγιόμ Σορό, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία και παρακολουθεί τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας. 

Ο Ιβοριανός πολιτικός μετέφερε μήνυμα του προέδρου της χώρας, Αλασάνε Ουαταρά, που αποφάσισε να μοιράσει χρήμα σε περίπτωση που η Ακτή Ελεφαντοστού κατορθώσει και νικήσει την Ελλάδα και με αυτό το «τρίποντο» εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. 

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έδωσε εντολή να σας πω ότι οι συμπατριώτες σας είναι υπερήφανοι για εσάς, ότι ο ίδιος είναι περήφανος για εσάς. Παρά την ήττα, παίξατε καλά κόντρα στην Κολομβία. Μου έδωσε επίσης εντολή να σας ανακοινώσω ότι το πριμ για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα θα είναι το διπλάσιο. Σας είδα να αγωνίζεστε στην Μπραζίλια. Ηττηθήκατε, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα ομόφωνα θα που ότι είστε ικανοί να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς και να πάτε στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος για αυτό. Να είστε αποφασισμένοι και θα πάτε εκεί», ήταν τα λόγια του Σορό, ο οποίος πήρε πρωινό μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.  πηγή: sport-fm.gr