Το σχέδιο στο μαλλί του Ρονάλντο είναι αναφορά σε μωρό 10 μηνών που υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση

Αυτή τη φορά δεν το έκανε για να ξεχωρίσει ή να λανσάρει νέα μόδα. Το περίεργο σχέδιο στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα ξεχωριστό μήνυμα. Διαβάστε τη συγκινητική κίνηση πίσω από αυτό.

Έχει κατηγορηθεί ως αλαζόνας και εγωπαθής. Πιθανότατα είναι, αλλά πέρα από αυτό, όπως και πέρα από (αναμφισβήτητα) εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φιλάνθρωπος. 

Σε πολλούς προξένησε απορίες το σχέδιο στο μαλλί του, όπου είχε χαράξει ένα περίεργο σχήμα. Κάποιοι είπαν πως ήταν ο αγαπημένος του αριθμός, το «7», αλλά… κακοσχηματισμένος. Άλλοι πως αυτός είναι ο αριθμός των αγώνων που φιλοδοξεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο φτάνοντας μέχρι τον τελικό με την Πορτογαλία. 

Τελικά δεν είναι τίποτα από τα δύο. Η «χαρακιά» στο τριχωτό της κεφαλής του αποτελεί αναφορά σε έναν μωρό 10 μηνών, που υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο. Ο 29χρονος άσος ανέλαβε όλα τα έξοδα του χειρουργείου, που έφτασαν τις 60.000 ευρώ! Το περίεργο σχέδιο έγινε για να μοιάζει στην τομή που έχει το κεφάλι του μωρού μετά την επέμβαση που του έγινε. 

Μπορεί το «τρένο» για τους 16 του Μουντιάλ να χάνεται για τον Ρονάλντο και την ομάδα του μετά το χθεσινό 2-2 με τις ΗΠΑ, αλλά με κινήσεις σαν κι αυτές, που-σημειωτέον-ο ίδιος δεν επιδίωξε ποτέ να έρθουν στο φως της δημοσιότητας, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2013 κερδίζει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων μας.  πηγή: sport-fm.gr