Ο Σαμαράς παρηγόρησε τον Μπαρί

Ο Γιώργος Σαμαράς βρέθηκε πάνω από τον Μπαρί και θέλησε να τον παρηγορήσει μετά το φινάλε του αγώνα, βλέποντάς τον να είναι πεσμένος μπρούμυτα στο χορτάρι. Το μεγαλείο του αθλητισμού.

 

Για το ποιόν του Γιώργου Σάμαρα έχει δείγματα ασφαλή και άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Το έδειξε για τα καλά με τον μικρό Τζέι, για να έρθει η εξαιρετική του συμπεριφορά στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου βρέθηκε πάνω από τον γκολκίπερ Μπαρί, θέλοντας να τον παρηγορήσει.

Ο Σαμαράς άφησε τους πανηγυρισμούς και τις στιγμές απόλυτης νιρβάνας και κατάλαβε ότι εκείνη την στιγμή ο αντίπαλός του, τον οποίο ο ίδιος μάλιστα είχε νικήσει από το σημείο του πέναλτι, ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έτσι, πήγε από πάνω του και προσπάθησε να τον στηρίξει με τον τρόπο του.

Ήταν η πρώτη φορά; Όχι, διότι το έκανε και στα προκριματικά με την Σλοβακία, όταν πήγε και έδωσε το χέρι του στον γκολκίπερ της Σλοβακίας, ο οποίος είχε κάνει μια απίστευτη γκέλα, χάνοντας την μπάλα από τα πόδια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του.

“Ήταν απίστευτο. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό. Δεν το περίμενα και η κίνηση μου ήταν αυθόρμητη. Είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν είμαστε μόνο αυτό”, δήλωσε πρόσφατα για το περιστατικό εκείνο ο Σαμαράς.  πηγή: sport24.gr