Δεκάρι από την Αργεντινή ο Αστέρας Τρίπολης ! (βίντεο)

Το ένα “χτύπημα” μετά το άλλο στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τον Τορμένα, ο οποίος είναι στην Τρίπολη, ο Αστέρας είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Αργεντινό Μάρτιν Ρόλε.

Έτοιμος να αποκτήσει τον Μάρτιν Ρόλε από την Άρσεναλ Σαραντί, είναι ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να καλύψει το κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Για μια ακόμα φορά, οι Αρκάδες θα εμπιστευτούν την αγορά της Αργεντινής, παρά το γεγονός πως ο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι, δεν αποζημίωσε με την παρουσία του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Ο ύψους 1,68 Ρόλε, είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αστέρα, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, στην Αυστρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Κάτι αντίστοιχο, θα γίνει και με τον Έντερσον Τορμένο, ο οποίος βρέθηκε στην Τρίπολη, συμφώνησε και απομένουν οι ανακοινώσεις. Πλέον, μπαίνει στην τελική ευθεία και ο σχεδιασμός, αφού απομένει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ δεξιού χαφ και ενός σέντερ φορ. 

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις, ενώ ενσωματώθηκε και ο Καλίφα Σανκαρέ, την Πέμπτη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος από τους “παλιούς” που είχε άδεια.   πηγή: sport-fm.gr