Μάθετε την ιστορία του μικρού JAY και βοηθήστε με ένα like και share (βίντεο)

Μία ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή κατέγραψαν οι κάμερες στο αντίο του Γιώργου Σαμαρά στη Σέλτικ.   Ο «Sam» πήρε τον μικρό οπαδό της ομάδας στην αγκαλιά του και έκαναν το γύρο του θριάμβου, κάνοντάς τον απίστευτα χαρούμενο και συγκίνησε όσους είδαν τη σκηνή.

Ο φίλος του λοιπόν απ’ τη Σκωτία (που πάσχει από σύνδρομο Down) είχε υποσχεθεί ότι θα υποστηρίζει την Εθνική μας στο Μουντιάλ λόγω του «Sam». 

  

 

Στα παραπάνω βίντεο μπορείτε να μάθετε την ιστορία του μικρού Jay, το μόνο που πρέπει να κάνετε μετά είναι να κοινοποιήσετε και να κάνετε Like στη σελίδα που έφτιαξαν στο facebook  Μια ευγενική απαίτηση στην ΕΠΟ για να στείλει τον μικρό Jay στο Παγκόσμπιο Κύπελλο για να δει από κοντά το είδωλό του Γιώργο Σαμαρά να σκοράρει ξανά προκειμένου ο Jay να μπορέσει να ταξιδέψει για να ζήσει στιγμές που θα θυμάται για πάντα αγκαλιά με τον είδωλό του, το Γιώργο Σαμαρά.

“Εδω και λίγες ωρες εχει δημιουργηθεί μια σελίδα, ή ενα κίνημα όπως θέλω να το πω το οποίο ειναι για να στείλουμε ενα μήνυμα στην ΕΠΟ”, λέει ο Δημήτρης Αθανασοπουλος εκ των δημιουργών του fan page. “Η σελίδα ειναι για τον μικρό Jay. Ενα παιδί με νοητικά προβλήματα από την Σκωτία που η μεγαλύτερη αγάπη του είναι ο Σαμαράς. 

Σημειώνουμε ότι το βίντεο του Σαμαρά στο youtube έχει ξεπερέσει το 1 εκατομμύριο εμφανίσεις όπως βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου.

Eπίσης επιβάλλεται να αναδημοσιευτεί το παραπάνω άρθρο σε όσο το δυνατόν περισσότερα site για να στηριχτεί η προσπάθεια από όλη τη Ελλάδα.

 

Find us at facebook, like and share

Earnest request to Hellenic Football Federation (HFF ΕΠΟ) to send little Jay to the World Cup to see his idol Samaras scoring once again