Ο Κόμπι Μπράιαντ στην Μύκονο ! (βίντεο)

http://youtu.be/neB3VJb5ZE0

Τις διακοπές του στη Μύκονο συνεχίζει να απολαμβάνει ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος χθες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του νησιού των ανέμων και «τσάκισε» μία βάφλα, παρέα με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Αντικείμενο λατρείας έχει γίνει στη Μύκονο ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος απολαμβάνει μαζί με τη γυναίκα και τις κόρες του τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μία τραυματική για τον ίδιο σεζόν.

Σε αντίθεση με κάποιους δικούς μας «σταρ» που χάνονται μόλις αντιληφθούν ότι ο κόσμος θέλει να τους προσεγγίσει, ο διάσημος 
Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς έγινε… ένα με τον απλό κόσμο και δεν είχε πρόβλημα να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα, όπως και να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε. 

Εκείνο, όμως, που προξένησε την εντύπωση εκείνων που ήταν κοντά στο μαγαζί που πήγε με την οικογένειά του ο 35χρονος αθλητής ήταν πως δεν αντιστάθηκε σε μία λαχταριστή βάφλα, την οποία… τσάκισε χωρίς ενδοιασμούς! 

Επίσης, η γυναίκα του, η Βανέσα, έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα και στη συνέχεια περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια του νησιού.  πηγή: sport-fm.gr