Είπαν αντίο με δάκρυα στους ήρωες!

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με τους κατοίκους του Αρακαζού να αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια την Εθνική Ελλάδας.

Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο Αρακαζού, έφτασε η ώρα να αφήσει η Εθνική ομάδα τη βάση της, δηλαδή το Αρακαζού. Όχι βέβαια προκειμένου να επιστρέψει στη βάση της, όπως περίμεναν οι περισσότεροι που πόνταραν στον αποκλεισμό της, αλλά προκειμένου να μεταβεί στο Ρεσίφε ώστε να προετοιμαστεί για το ματς των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κόστα Ρίκα. 

Κατά την αποχώρηση της αποστολής αυτό που συνέβη ήταν το μοναδικό αφού αρκετοί κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν, αποθέωσαν τους διεθνείς, ενώ κάποιοι δεν άντεξαν τη συγκίνηση και έφτασαν στο σημείο να δακρύσουν. 

Την παράσταση έκλεψε μια θαυμάστρια του Παναγιώτη Κονέ, ενώ ο πρώτος που βγήκε από το ξενοδοχείο κι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό ήταν ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Φερνάντο Σάντος.

Χαμογελαστοί και προσιτοί οι διεθνείς, δεν σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζονται και να υπογράφουν αυτόγραφα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που μοίρασαν και μικρά δωράκια ως αναμνηστικά στους κατοίκους που είναι ξεκάθαρο πια πως εκτός από τη «σελεσάο», έχουν και τη «γαλανόλευκη» στην καρδιά τους. 

213543 213610 213625 213637 213730

Πηγή : sport-fm.gr