Ανακοινώθηκε η 12άδα των νέων για το Πανευρωπαϊκό, μέσα ο Διαμαντάκος, έξω οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών για το επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Κρήτη, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Κώστας Φακοπουλίδης.

Οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, λόγω της διαμάχης μεταξύ της ΕΟΚ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα ασφαλιστήρια των παικτών της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσης.

Παρόλα αυτά, εάν οι δύο πλευρές καταφέρουν μέσα στις επόμενες ώρες, μάξιμουμ μια – δυο μέρες, να έρθουν σε κάποιου είδους συμφωνία, τότε είναι πολύ πιθανόν ο Κώστας Μίσσας να επανεξετάσει το ενδεχόμενο κλήσης των τριών αθλητών του Ολυμπιακού και να τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αν δεν βρεθεί λύση, η ΕΟΚ έχει δεσμευτεί πως θα εφαρμόσει τον κανονισμό που προβλέπει ποινή αγωνιστικών για τους διεθνείς που αρνούνται να συμμετάσχουν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Πριν από το Ευρωπαϊκό (8-20, Ρέθυμνο), η Ελλάδα θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στα Τρία Αοράκια (3-5/7).

πηγή: sentragoal.gr