Έτοιμη η Πάτρα και για το Πανελλήνιο της Τοξοβολίας Ανοικτού Χώρου

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪKH ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

toxovolia_dt_16_2014_06_27.foto_2

 

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της τοξοβολίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Χώρου Τοξοβολίας, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29 Ιουνίου) στην Πάτρα, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 90 αθλητών και αθλητριών, απ’ ολόκληρη την χώρα.

 

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών και θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο πρωί στις 10 με τους αγώνες κατάταξης, ενώ μεθαύριο Κυριακή, στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός Γύρος.

 

Υπεύθυνη του αγώνα θα είναι η πατρινή διεθνής κριτής Κατερίνα Πλακούδα και το αγωνιστικό επίπεδο αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό μια και θα πάρουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα της τοξοβολίας. Μια διοργάνωση που γίνεται υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.), σε συνεργασία με τα σωματεία Αθλητικός Σύλλογος Γλαύκος & Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έρχεται ως η κορύφωση μιας σειράς δράσεων της Ε.Φ.Ο.Τ. που με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Πέτρου Συναδινού φιλοξενήθηκαν το τελευταίο καιρό στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο λόγος για το καμπ προετοιμασίας νέων αθλητών που είχε γίνει πριν από δυο περίπου μήνες στην Πάτρα, καθώς και το Σεμινάριο – Σχολή Εκπαιδευτών που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Και οι δυο παραπάνω εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα του Ιδρύματος Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου, εκεί δηλαδή που θα φιλοξενηθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι δεκάδες αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδοί που θα έρθουν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα !

 

Χορηγοί του Πανελληνίου είναι η Εταιρεία Αναψυκτικών ΛΟΥΞ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Εταιρεία Ηχητικών Συστημάτων Αριστείδης Τίγκας. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να δει και κυρίως να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της τοξοβολίας.