Βασίλης Τζανετάκος ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού Γυθείου (βίντεο, φωτογραφίες)

Τζανετάκος Βασίλης

Πόδι: αριστερό/δεξί

Θέση: δεκάρι, επιθετικός

 

Το ντέρμπι Oλυμπιακού Γυθείου – Α.Ε. Σπάρτης της 23ης Νοεμβρίου 2014 είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Βασίλη Τζανετάκο.

Ο Βασίλης με την εκτέλεση φάουλ στο 91′ που διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 υπέρ του Ολυμπιακού Γυθείου και την ασσίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Συνεπώς ανανεώνουμε ένα  από τα πρώτα άρθρα που είχε αναρτηθεί στο isports.gr  τον Ιούνιο του 2014. Kαι λόγω των επιδόσεων του Βασίλη θα ανανεωθεί αρκετές φορές ακόμη με στατιστικά, φωτογραφίες και βίντεο.

 

To πρώτο γκολ του Ολυμπιακού Γυθείου, ο Ντάνσο κάνει το 1 – 1 από πάσα του Βασίλη Τζανετάκου

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού Γυθείου στο 91′, Βασίλης Τζανετάκος σε μια μαγική στιγμή!

Τα δύο βίντεο είναι από την κάμερα του report24.gr

 

Δήλωση Βασίλη Τζανετάκου

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έγινε ο 12ος παίκτης μας και μας ώθησε σε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που αγωνίστηκαν με πάθος, ψυχή και γύρισαμε τον αγώνα χωρίς να φανεί ότι αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο.

Σε συνομιλία μου με τον Τσίρκοβιτς του είπα ότι είναι λυπηρό που φεύγει, να είναι περαστικό το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ότι τίμησε τα Λακωνικά γήπεδα με την παρουσία του.

Την σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας.

 

 

 

Οποιος ασχολείται στο Νομό Λακωνίας με το ποδόσφαιρο ξέρει τι εστί Τζανετάκος Βασίλης.  Δεν χρειάζεται κανένα site, εφημερίδα, περιοδικό να του πει. Εχει κάνει σχεδόν τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά διακρίνεται για το φαρμακερό του αριστερό, για το καλό μακρινό του σουτ, για την εκρηκτικότητα του και την κοφτή ντρίμπλα του, για την δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας, για το απρόβλεπτο, για τα τελειώματά του σε πολύ δύσκολες φάσεις, για την καλή κίνησή του χωρίς την μπάλα, για το ήθος, το σεβασμό και όλες αυτές τις αξίες που πρέπει να διαθέτει ένας πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος.

Στατιστικά αγωνιστικής περιόδου 2013/2014

Για την αγωνιστική σεζόν 2013/2014 κατέκτησε την πρώτη θέση στο πίνακα των σκόρερ της Α’ κατηγορίας Λακωνίας πετυχαίνοντας 38 (τριάντα οκτώ) γκολ σε 26 αγώνες.

Πέτυχε δύο γκολ στους αγώνες του Κυπέλλου σε 5 αγώνες. Eίχε 2664 λεπτά συμμετοχής συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πετύχαινε 1 γκολ ανά 67 λεπτά.

Σας παραθέτουμε ένα αρχείο φωτογραφειών του Βασίλη Τζανετάκου για τις αγωνιστικές σεζόν 2013/2014, 2014/2015.

Βασίλη σε ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη προσφορά στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Είσαι όλα αυτά τα χρόνια ένας από τους σημαντικότερους λόγους που φέρνει τον κόσμο στα Λακωνικά γήπεδα.

DSC_0725

DSC_6258

DSC_6240

DSC_6234

 

DSC_0592

DSC_0637

DSC_0657

 


CIMG0906
CIMG0911 CIMG1159 τζανετακος τζανετακος1 τζανετακος2 τζανετακος9 τζανετακος8 τζανετακος7


τζανετακος3 τζανετακος10