Η απάντηση Σαρρή στον Σάντος

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία στην άφιξη της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα ήταν το τι θα έλεγαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για τη… βιαστική του αναχώρηση από τη Βραζιλία στην Πορτογαλία, μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα.

Καταλληλότερος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, δεν υπήρχε, ο οποίος έκανε δηλώσεις με τις οποίες αντέκρουσε όσα υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός, ότι η Ομοσπονδία ήταν αυτή που έβγαλε τα εισιτήρια. Eτσι, παραμένει το… μυστήριο με το τι ακριβώς συνέβη, καθώς ουδεμία πλευρά αναλαμβάνει την «ευθύνη» της κίνησης αυτής.

«Ήταν δική του επιλογή. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε κλείσει δηλαδή εισιτήρια. Εγώ το πληροφορήθηκα μόνο όταν τον είδα να αποχαιρετά τους παίκτες στα αποδυτήρια. Θα ήταν ευπρόσδεκτος αν άλλαζε γνώμη και ήταν σήμερα μαζί μας», σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, σχολίασε και την υποδοχή του κόσμου στην ομάδα: «Είναι συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Έστω και ο αποκλεισμός μας με τον τρόπο που ήρθε, έδειξε πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά».

Επιπλέον, για το θέμα του Σάντος, ο κ. Σαρρής επεσήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς προέκυψε το μπέρδεμα και ότι ο ίδιος έμαθε το ζήτημα όταν πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα. Αρνήθηκε ξεκάθαρα, λοιπόν, ότι η ΕΠΟ αποφάσισε να βγάλει τα εισιτήρια και μάλιστα ανέφερε ότι ενημερώθηκε πως υπήρξε συνεννόηση του ταξιδιωτικού γραφείου με τον συνεργάτη του Σάντος, Ρικάρντο.

Μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ρικάρντο να έκανε την κίνηση να βγάλει τα εισιτήρια εν αγνοία του Πορτογάλου τεχνικού. Τέλος, επανέλαβε αυτό που ήταν ήδη γνωστό, ότι πριν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μεταβεί στη Βραζιλία, ήταν δεδομένο ότι ο Σάντος και οι Πορτογάλοι συνεργάτες του δε θα επιστρέψουν με την αποστολή στην Ελλάδα, μετά το Mundial, αλλά θα μεταβούν απευθείας στην Πορτογαλία.

Τέλος, ο κ. Σαρρής επεσήμανε ότι η άφιξη του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Ελλάδα για να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής θα γίνει στις 20 με 25 Ιουλίου.

– See more at: http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=35185&subid=2&pubid=129773301#sthash.opvDSnn5.dpuf