Λέει το «ναι» και γυρίζει σπίτι του, θα μιλήσει σήμερα με Νταμπίζα !

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται πλέον η απόφαση του Γιώργου Καραγκούνη να πει το μεγάλο «ναι» στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αγαπά όσο ελάχιστοι συνάδελφοί του.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας είχε χθες επαφή με τον football manager του συλλόγου, ο οποίος τον συνεχάρη για τις εμφανίσεις του με τη «γαλανόλευκη» και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (μια και χθες υπήρχε το υπερατλαντικό ταξίδι από τη Βραζιλία στη χώρα μας που δεν ευννοούσε περαιτέρω κουβέντες) προβλέπεται να συζητήσουν εκ νέου για να διευθετήσουν οριστικά το ζήτημα της της επιστροφής του στο «τριφύλλι».

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο «Κάρα» έχει δει θετικά τον ρόλο που προορίζεται να έχει στον νέο Παναθηναϊκό, η πείρα, η ποιότητα και η νοοτροπία του μπορούν, σύμφωνα με τους Αναστασίου-Νταμπίζα, να λειτουργήσουν ευεργετικά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ο οικονομικός παράγοντας δεν δείχνει επ’ ουδενί ικανός να φρενάρει τις εξελίξεις. Ο Καραγκούνης, εξάλλου, δεν έβαλε ποτέ το οικονομικό πάνω απ’ τον ρόλο του σε μία ομάδα καθώς και τον τρόπο που θα τον προσεγγίσουν οι άνθρωποι που την περιβάλλουν, με συνέπεια να θεωρείται δεδομένη η οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, όπερ σημαίνει ότι μόνο εάν έρθουν τα πάνω-κάτω θα υπάρξει διαφορετική τροπή στο θέμα του «τυπάρα».

Στην Αγγλία ο Γκέκας

Στην Αγγλία βρίσκεται από χθες ο 17χρονος πορτιέρε του «τριφυλλιού» Νέστορας Γκέκας που δοκιμάζεται από τη Μίλτον Κέιν Ντονς που αγωνίζεται στη League One. Ο νεαρός άσος θα μείνει για 2-3 μέρες στο Νησί (αν ικανοποιήσει θα παραχωρηθεί πιθανότατα δανεικός) κι ακολούθως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Πολωνία.

πηγη: sentragoal.gr