Χρυσάφι στα πόδια του Κύργιου !

Ο Νικ Κύργιος διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, χάρη στις αξιοθαύμαστες εμφανίσεις του στο Wimbledon. Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός αύξησε κατακόρυφα τις μετοχές του στο βρετανικό Grand Slam και όπως αποκαλύπτει ο μάνατζερ του δέχεται προσφορές εκατομμυρίων, που θα ζήλευε ακόμα και ο Stan Wawrinka!

Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμά του στον σημερινό αγώνα με τον Rafael Nadal, o Κύργιος έχει κάνει ήδη τη μεγάλη υπέρβαση στο φετινό Wimbledon. Είναι στον 4ο γύρο και έχει δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πια ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη ακόμα και για την κορυφή στο μέλλον.

Ακόμα και αν δεν κάνει το βήμα παραπάνω και ολοκληρώσει την πορεία του στους “16” του All England Club, o 19χρονος έχει εξασφαλίσει μια επιταγή του ύψους των 220.000 δολαρίων, ωστόσο αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους δρόμους που άνοιξε. Όπως επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του, John Morris, οι μετοχές του έχουν ανεβεί κατακόρυφα και κάποιες από τις προτάσεις ξεπερνούν αυτές στις οποίες έχει συμφωνήσει το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Stan Wawrinka.

“Το Wimbledon δούλεψε τέλεια στη διαφήμιση γι’ αυτόν. Πολλοί άνθρωποι του εμπορίου χτυπούν την πόρτα και έχει μπει για τα καλά στη βιτρίνα του καταστήματος με το τένις που παίζει. Η Yonex του προσέφερε περίπου 5-6 φορές περισσότερα από την τρέχουσα συμφωνία τους. Το ίδιο και η Nike. Όλα αυτά τη στιγμή που κι άλλες εταιρείες μπαίνουν στο παιχνίδι”, τόνισε ο Morris.

Ο μάνατζερ του Ελληνοαυστραλού δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, γνωστοποιώντας μόνο ότι μιλάμε πια για μεγέθη εκατομμυρίων. Κλείνοντας, είπε ότι θα ήθελε να δει μέχρι που είναι διατεθειμένες να φτάσουν Yonex και Nike για να τον κρατήσουν, ενώ αποκάλυψε ότι ο παίκτης του είναι ευχαριστημένος και πιστός προς το παρόν σε αυτές.

“Αυτή τη στιγμή το γεγονός είναι ότι ο Νικ αγαπάει τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Τον έχουν υποστηρίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφ’ όσον συνεχίσει να υπάρχει αυτό το επίπεδο σεβασμού, τότε θα υπάρξει και η αφοσίωσή του. Είναι ένας πιστός άνθρωπος και πολύ προσγειωμένος, όπως ξέρετε.”  πηγη:  tennisnews.gr