Νίκη Φιλαθλητικού και δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Μπουγάδη για κατάκτηση πρωταθλήματος μίνι

Νικηφόρα συνέχισε την Τρίτη 1 Ιουλίου ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ κερδίζοντας την ομάδα της ΑΜΜΙΛΑΣ στη Τρίπολη με σκορ

32-37. Το επόμενο ματς θα γίνει στη Μονεμβασιά με αντίπαλο την τοπική ομάδα το Σάββατο 5 Ιουλίου και ώρα 19.00.

Πόντοι Φιλαθλητικού

Καραμπακάλης-Σταυρόπουλος-Γιανακόπουλος 14 -Κούρος -Γευρόπουλος-Καψαλάκος-Μαυρηλιάς-Καννελακόπουλος-Νίκιας 15 – Τσούσης-Γεωργούτσος 6

Πόντοι Άμμιλας
Σίψης-Καραλέγκας-Χρονόπουλος 19 – Καραλέγκας 10, Σαββίδης-Παπαγεωργίου- Κοτσιρίλος-Νταγιάντης 3
minidomilos                                                                                                                           

                        τελική βαθμολογία Δ’ Ομίλου Μίνι

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μπουγάδης ευχαρίστησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook όλους τους παίκτες του τμήματος μίνι για την κατάκτηση της πρώτης

θέσης στο 4ο όμιλο του πρωταθλήματος μίνι:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά διότι πάλεψαν μέχρι το τέλος και δίκαια πήραν την πρώτη θέση. Κυριότερα όμως θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Που μέσα από την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά πέντε ετών κατάφεραν να πετύχουν το στόχο που δεν ήταν άλλος από την πρώτη θέση.

Και αναφέρομαι πιο συγκεκριμένα στο Νικία Αργύρη, Γιαννακόπουλο Θοδωρή, Καψαλάκο Παναγιώτη, Γεωργόπουλο Στέλιο, Σταυρόπουλο Γιώργο, Κανελλακόπουλο Θανάση όπου μαζί με τις προσθήκες των υπολοίπων παικτών: (τους) Κούρο Σπύρο, Μαυρίλια Δημήτρη, Τσούτση Λεωνίδα, Βενετσάνο Λευτέρη αλλά και των δύο βενιαμίν: Κούκη Δημήτρη και Καραμβακάλη Γιάννη. Δημιούργησαμε  αυτή τη σπουδαία ομάδα.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς όλων των παιδιών καθώς και στον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Γεωργόπουλο και στον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Τσαγγούρη για την βοήθεια και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το συνάδελφο και συνεργάτη μου Κώστα Ρετσινά για την σπουδαία βοήθεια του».