ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και μαθητής της Α΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης Λαμπρόπουλος Παναγιώτης του Ευαγγέλου διακρίθηκε στο 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών με θέμα: «Τα Μαθηματικά στα Παιχνίδια» που διοργάνωσε το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της καθηγήτριάς του των Μαθηματικών κ. Γκόνου Μαρίας.

Στο μαθητή απονέμεται το 1ο βραβείο για την εργασία του με τίτλο: «ΑΡΙΘΜΟΥΠΟΛΗ», για την πρωτοτυπία του θέματος, τα καινοτόμα στοιχεία, την ποιότητα της παρουσίασης, την αναγνώριση και ανάδειξη των Μαθηματικών δομών στο παιχνίδι, την τεκμηριωμένη ανάλυση των Μαθηματικών ισχυρισμών με βάση τις γνώσεις του Γυμνασίου και την ορθή χρήση της Μαθηματικής γλώσσας και ορολογίας.

Μετά τις αγωνιστικές του διακρίσεις στα τουρνουά ο αθλητής του ομίλου μας Παναγιώτης Λαμπρόπουλος πετυχαίνει αθλητικές διακρίσεις και στους μαθητικούς στίβους.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης και το προπονητικό team του ομίλου τένις τον συγχαίρουν δημόσια, τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένεια του, που τον στηρίζει σε όλες του τις προσπάθειες. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις… !!!