Τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα της εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014-15 η οποία τη βρίσκει στη Football League. Για την ανέγερση του γηπέδου θα διατεθεί το 80% των εισπράξεων.

Τα νέα της εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε η ΑΕΚ για την αγωνιστική σεζόν 2014-15 στην οποία θα αγωνιστεί στη Football League. 

Με το σύνθημα «πλησιάζουμε… στη θέση μας» η Ένωση προσκάλεσε τους οπαδούς της να σταθούν για άλλη μια χρονιά δίπλα της στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα, με το 80% των εισπράξεων από τις κάρτες διαρκείας να δίδεται για την ανέγερση της Αγιάς-Σοφιάς. 

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 150 ευρώ για τις θύρες 1 και 35 μέχρι 4.000 ευρώ για την κατηγορία των MEMBERS. 

Πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μείωση για τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι είναι άνω των 65 ετών και θα θέλουν να κατοχυρώσουν μια θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέας σεζόν σε κάποιες κατηγορίες των καρτών διαρκείας. 

Επίσης, δίδεται η δυνατότητα για τα οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 150 ευρώ έως 2000. 

Από την Παρασκευή 4 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων. Από την Παρασκευή 25 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 22 Αυγούστου θα συνεχιστεί η διάθεση τους για τις ελεύθερες θέσεις. 

πηγη: sport-fm.gr

inner

inner

inner