Ανοίγει η αυλαία του «Papaloukas & Friends featuring Petway» στην Costa Navarino

Η ώρα για την έναρξη του «Papaloukas & Friendes featuring Petway» έφθασε. Το πολυαναμενόμενο για την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο, προπονητικό camp basketball, που θα διεξαχθεί στο «The Westin Resort Costa Navarino», θα αρχίσει αύριο, Τετάρτη (2/6) και θα διαρκέσει ως την Κυριακή (6/7).

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ αλλά και γνωρίσουν μυστικά ακόμη και για την ανάλυση αντιπάλων!

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, μαζί με τον Brent Petway και σπουδαίους Guest Stars, θα μυήσουν στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.

Από το σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes, θα παρελάσει πληθώρα παικτών και προπονητών, που επί σειρά ετών βαδίζουν στην κορυφογραμμή του αθλήματος. Mαζί με τον πρώην προπονητή του Ίκαρου Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, τον ασίσταντ προπονητή του Ρέθυμνου Aegean, Σταύρο Μυκονιάτη και τον γυμναστή της κρητικής ομάδας, Βασίλη Μητσιόπουλο που θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που σχεδίασαν σε συνεργασία με τον Θοδωρή Παπαλουκά, όσοι λάβουν μέρος στο  πρωτοποριακό και πρωτότυπο «Papaloukas & Friends featuring Petway» θα μπορέσουν να συζητήσουν και να λάβουν συμβουλές από τους:

Δημήτρη Ιτούδη

Κώστα Τσαρτσαρή

Κώστα Καϊμακόγλου

Ανδρέα Γλυνιαδάκη

Νίκο Παπανικολόπουλο

Κάθε ημέρα ένας από τους guest stars του προπονητικού camp θα συμμετέχει στο πρωϊνό πρόγραμμα, που θα αφορά τα παιδιά 7-17 ετών, αλλά και στο απογευματινό που θα απευθύνεται στα «μεγάλα» παιδιά του camp.

Tο «Fantasy Basketball Camp» θα προσφέρει διασκέδαση, γνώσεις και εμπειρίες στους ενήλικες που θα λάβουν μέρος καθώς θα περιλαμβάνει από συμβουλές για σωστή εκγύμναση και διαγωνισμούς, μέχρι προπόνηση μπάσκετ και σύντομη ανάλυση αντιπάλων με χρήση DVD.

·    ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και την σωστή προετοιμασία πριν από έναν «αγώνα»),

·    ομιλία έμπειρου γυμναστή του Ρέθυμνου Aegean, Βασίλη Μητσιόπουλου σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης,

·    συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ),

·    σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα

·    διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων,

·     αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών,

·     αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,

·     αναμνηστικό T-shirt κλπ

Όσοι επιλέξουν το «The Westin Resort Costa Navarino» ή το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» για τις διακοπές τους, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.

Από αύριο έως τις 6 Ιουλίου, ζήστε με τα είδωλα σας και μοιραστείτε μαζί τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες.

Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ. 27230-97000 (τμήμα κρατήσεων) και στο
[email protected]

όπως και στις ιστοσελίδες
www.westincostanavarino.com και
www.romanoscostanavarino.com

Πηγή: tharrosnews.gr/news/