Επίθεση Κούδα σε Σαββίδη!

Βολές κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Γιώργος Κούδας για την πορεία του ως τώρα στον ΠΑΟΚ και τα λάθη που έχει κάνει!

Ο Γιώργος Κούδας σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται σήμερα στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ασκεί έντονη κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και την διοίκηση του, για τα πρώτα δύο χρόνια παρουσίας του.

Με αφορμή το θέμα της μη παρουσίας του στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια, ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ξέσπασε κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και των υπόλοιπων συνεργατών του. «Θα σας μιλήσω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Δεν θέλω κάποια ειδική θέση στο γήπεδο, ποτέ δεν την ήθελα. Αλλά στο σήμερα, ο όποιος επενδυτής ή μεγαλομέτοχος, θα έπρεπε να διαβάσει λίγο περισσότερο την ιστορία του συλλόγου και να δει ότι κάποιος έγραψε έστω και μία σελίδα από αυτήν την ιστορία», υποστήριξε ο Γιώργος Κούδας.

Ο «Μεγαλέξανδρος» ασκεί κριτική για τα λάθη που έγιναν την πρώτη διετία του Ιβάν Σαββίδη στη διοίκηση της ομάδας, ενώ μιλάει θετικά για την επιστροφή του Αγγέλου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας.

«Χρόνια τώρα εκφράζω την άποψή μου έτσι όπως την νιώθω, χωρίς παρωπίδες, κομπλεξισμούς και εγωισμούς Η ωμή αλήθεια λοιπόν, είναι ότι σε αυτό το διάστημα, στον ΠΑΟΚ δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν. Δεν εννοώ φυσικά μόνο τις ευθύνες του μεγαλομετόχου, αλλά και τους συνεργάτες του. Οι άνθρωποι που είναι γύρω του, δεν “έδωσαν” αυτά που τους “έδωσε”. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, δεν ήταν ανάλογο με τα οικονομικά εχέγγυα που είχαν από αυτόν. Για παράδειγμα, από τις 12 μεταγραφές που έγιναν την περσινή σεζόν, έπαιξαν καλά ένας – δύο παίκτες. Τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν και τις ελπίδες που εκφράστηκαν, εγώ προσωπικά δεν τις είδα Και ο Ιβάν Σαββίδης εννοείται, ότι έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για τους ανθρώπους που επέλεξε να τον πλαισιώνουν».

Οσο για τον Αγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες, είπε: «Τον Αγγελο τον σέβομαι και τον αγαπώ. Μπορεί να είναι ο Γκιούλα Λόραντ της νέας εποχής για τον ΠΑΟΚ. Ασχετα με τις ιδιορρυθμίες που έχει και τις οποίες του έχω μιλήσει, είναι δουλευταράς και μπορεί να πετύχει. Από σήμερα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ό,τι δεν έκανε δύο χρόνια τώρα. Να χτίσει δηλαδή μία καλή ομάδα και ο κόσμος να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια με υπομονή. Ο Αγγελος να εξαλείψει όσα λάθη έγιναν στην διετία».

πηγη: gazzetta.gr