Πρίντεζης… 2017 στον Ολυμπιακό

Στην επέκταση της μεταξύς τους συνεργασίας μέχρι το 2017 προχώρησαν ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο έμπειρος φόργουορντ συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συμπορευτούν τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Το συμβόλαιο του Πρίντεζη ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2015 και οι Αγγελόπουλοι επιθυμούσαν να κλείσουν από τώρα την υπόθεση, όπως θέλουν να κάνουν και με τους Σλούκα Μάντζαρη. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε με την σειρά του να συνεχίσει στο λιμάνι, δεν ήθελε να αποχωρήσει και βεβαίως θα είναι ο επόμενος αρχηγός, όταν και αν αποχωρήσει ο Βασίλης Σπανούλης.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Πρίντεζη προέβλεπε ένα ποσό της τάξης των 900-950 χιλιάδων ευρώ ετησίως, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που θα λαμβάνει από ‘δω και πέρα ο διεθνής φόργουορντ, μετά την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας.

Να σημειωθεί πως οι Αγγελόπουλοι άλλαξαν λογική στο θέμα των πρόωρων ανανεώσεων, καθώς μέχρι πέρυσι επέλεγαν να διαπραγματευτούν με τον παίκτη στη λήξη του συμβολαίου του κι όχι έναν χρόνο νωρίτερα. Φέτος, προτίμησαν να αλλάξουν τακτική, ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Μάντζαρη, ολοκλήρωσαν την συμφωνία με τον Πρίντεζη, ενώ θα ακολουθήσει και ο Σλούκας.