Έξαλλος o Δ. Γιαννακόπουλος, σκέφτεται την αποχώρηση

Οργισμένος με την ασύλληπτα βαριά τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες συν το πρόστιμο των 12 χιλιάδων ευρώ που επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρείται τουλάχιστον άδικη και υπέρ το δέον σκληρή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος με τη συγκεκριμένη τιμωρία και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό, δίνοντας τα… κλειδιά της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτούς τους δέκα μήνες. Εννοείται πως ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα αναζητήσει το δίκιο του στο ΑΣΕΑΔ στο οποίο και θα προσφύγει άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες».  πηγη: onsports.gr