Σπαρτιατικός: Xριστάκος 2ος και Βασίλης Δημητρόπουλος 3ος στους παίδες, Ζέγκλης 2ος στους εφήβους, αναλυτικά αποτελέσματα Παρασκευής

Ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδηλασίας Δρόμου, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων Κορασίδων.


νίκοςζεγκλης

Ο Ζήσης Σούλιος του ΠΟ Καρδίτσας στους εφήβους, η Στέλλα Βαρβία του ΠΟ Πατρών στις Νεανίδες, ο Γιώργος Σταυρακάκης τους ΠΟΧ Τάλως στους παίδες και η Άννα Μπέντα του ΓΣ Διαγόρα στις κορασίδες, ήταν οι νικητές της πρεμιέρας των αγώνων που περιλάμβανε την ατομική χρονομέτρηση.

Οι επιτυχίες του Σπαρτιατικού κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Ζέγκλης όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση εφήβους, ο Δημήτρης Χριστάκος την δεύτερη θέση στους παίδες και ο Βασίλης Δημητρόπουλος την τρίτη θέση στους παίδες.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Έφηβοι (28 χλμ. – 34 συμμετοχές)
1) Ζήσης Σούλιος (ΠΟ Καρδίτσας)
2) Νίκος Ζέγκλης (ΓΣ Σπαρτιατικός)
3) Στέφανος Βασιλαντωνάκης (ΑΟ Θησέας)

 

Νεανίδες (14 χλμ. – 8 συμμετοχές)
1) Στέλλα Βαρβία (ΠΟ Πατρών)
2) Σοφία Αρχαγγελάκη (ΠΟΗ Κάστρο)
3) Σοφία Τσοπούρογλου (ΠΓΣ Λάρισας)

 

Παίδες (14 χλμ. – 59 συμμετοχές)
1) Γιώργος Σταυρακάκης (ΠΟΧ Τάλως)
2) Δημήτρης Χριστάκος (ΓΣ Σπαρτιατικός)
3) Βασίλης Δημητρόπουλος (ΓΣ Σπαρτιατικός)

 

Κορασίδες (14 χλμ. – 10 συμμετοχές)
1) Άννα Μπέντα (ΓΣ Διαγόρας)
2) Άννα Βάσσου (ΑΣ Ποδηλάτης Ελευθερίου Κορδελιού)
3) Ματίνα Σούλιου (ΠΟ Καρδίτσας)

 

Η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (5 Ιουλίου 2014), με αγώνα  αντοχής Παίδων (17:00-20:00), με τον αγώνα  Αντοχής Νεανίδων & Κορασίδων (17:05-19:00), τις απονομές (20:00) και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (6 Ιουλίου) με τον αγώνα Αντοχής Εφήβων (09:00-13:00) και τις απονομές επάθλων (13:00).

 

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, της τοπικής Κοινότητας Γκοριτσάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γκοριτσάς.