Ζουνίγκα: «Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Νεϊμάρ»

Ο Καμίλο Ζουνίγκα… απολογήθηκε για το μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ που τον βγάζει νοκ άουτ για το υπόλοιπο του Μουντιάλ, λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει. 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα συνεχιστεί χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του, καθώς ο άσος της Βραζιλίας υπέστη κάταγμα σε έναν σπόνδυλο μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Ζουνίγκα στη νίκη επί της Κολομβίας και θα μείνει εκτός δράσης για 1-1,5 μήνα. Ο Κολομβιανός μπακ πάντως τόνισε πως ποτέ δεν είχε την πρόθεση να βλάψει τον Νεϊμάρ, ενώ πριν μάθει ότι μένει οριστικά εκτός μάχης για τη συνέχεια ο Βραζιλιάνος, εξέφραζε την ελπίδα του να μην έχει κάτι σοβαρό.

«Ποτέ δεν είχα πρόθεση να τον βλάψω. Στο γήπεδο θα πρέπει να παίζεις με πάθος, αλλά ποτέ δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω κάποιον παίκτη», ανέφερε αρχικά ο Ζουνίγκα, για να προσθέσει ότι:

«Θέλαμε να σκοράρουμε, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Ας ελπίζουμε ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό (σ.σ. ο Νεϊμάρ), ας το ευχηθούμε στον Θεό. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο για τη Βραζιλία», είπε κλείνοντας ο άσος της Νάπολι, μη γνωρίζοντας σε εκείνο το σημείο τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Νεϊμάρ.

πηγη: gazzetta.gr