Αγώνας διαφήμιση του Ποδοσφαίρου Αμμου, ΑΣΑΑ Μάνη-Θύελλα Αργολίδας 10-9

Στο Γύθειο και στην παραλία της Σελινίτσας χτύπησε η καρδιά του Ποδοσφαίρου ‘Aμμου αυτό το Σαββατοκύριακο. Με άριστη φιλοξενεία και διοργάνωση διεξήχθησαν οι αγώνες του Γ΄ ομίλου της 1ης φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας 2014.

 ‘Οσοι βρέθηκαν στη παραλία ήταν τυχεροί γιατί παρακολούθησαν έναν από τους καλύτερους αγώνες σε πανελλήνιο επίπεδο με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και εκπληκτικά γκολ.

Η Ε.Π.Ο. ανέθεσε τη διοργάνωση του ομίλου στην ομάδα της Μάνης και έτσι οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην πόλη του Γυθείου  για πρώτη φορά αγώνες πανελληνίου επιπέδου σε ένα εντυπωσιακό άθλημα που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη.

Οι ομάδες  ΑΣΑΑ Μάνης, Νάπολη Πατρών και Θύελλα Αργολίδας αγωνίστηκαν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ομάδα της Λακωνίας βγήκε πρώτη σε αυτούς του αγώνες και προκρίθηκε επάξια στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας..!!

Το Report24 και το isports βρέθηκαν σήμερα Κυριακή στην παραλία Σελινίτσας και κατέγραψαν τις δηλώσεις του Προέδρου Γιώργου Νεοφώτιστου, του μέλους ΕΠΣ Λακωνίας Σωτήρη Πουλικόγιαννη και του Αρχιδιαιτητή Νίκου Σπυράκη όπως επίσης τις καλύτερες φάσεις και το πολύ εντυπωσιακό θέαμα που έδωσαν οι oμάδες Μάνη – Θύελλα Αργολίδας που έληξε με σκορ 10-9 υπέρ της ομάδας της Λακωνίας.

 Σε ένα αμφίρροπο αγώνα γεμάτο ένταση, πάθος και διακυμάνσεις στο σκορ η ομάδα της Μάνης κατάφερε και επιβλήθηκε με 10-9 της ομάδας από ην Αργολίδα, παρότι βρέθηκε να χάνει 4-5 στο δεύτερο 12λεπτο του αγώνα, γύρισε το σκορ και προηγήθηκε με 9-6.  Για την ομάδα της Μάνης 6 γκολ πέτυχε ο Ντάνσο, δύο ο Γιάννης Μπουρελάκος, ένα ο Γιώργος Σαμπατάκος και ένα ο Γιάννης Χριστάκος.

Ρεπορτάζ Βίντεο

Γιάννης Παυλάκος

Ανδρέας Τσαρούχας

  Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου οι αγώνες του οποίου έγιναν στο Γύθειο. Σάββατο 5/6 ΜΑΝΗ – Θέα Ηλείας: 3-0 αα Θύελλα Αργολίδας – Νάπολη Πατρών: 5-5 παρ. (4-4 κ.α.) 2-1 πεν. Θύελλα Αργολίδας – Θέα Ηλείας: 3-0 αα ΜΑΝΗ – Νάπολη Πατρών: 8-3 Κυριακή 6/6 Νάπολη Πατρών – Θέα Ηλείας: 3-0 αα ΜΑΝΗ – Θύελλα Αργολίδας: 10-9 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΗ 9 (21-12) Θύελλα Αργολίδας 5 (17-15) Νάπολη Πατρών 3 (11-13) Θέα Ηλείας 0 (0-9)   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAdanso OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA