Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μια φανταστική γιορτή από τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης για το κλείσιμο της αθλητικής  χρονιάς. Μιας χρονιάς που ξεκίνησε στις 20/8/2013 και ολοκληρώθηκε στις 30/6/2014. Μιας χρονιάς γεμάτης όπως πάντα αγωνιστικές, μαθητικές και αθλητικές επιτυχίες για τα παιδιά, το προπονητικό team (Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Γιωννά) και το ΔΣ του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης γέμισαν από τα παιδιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.  Ο στόχος τους ήταν να κλείσουν αυτήν την επιτυχημένη χρονιά με χαρούμενες παιδικές φωνές, γέλια και βέβαια με τα πρωτότυπα τενιστικά παιχνίδια του Sonic, τα οποία για πρώτη φορά οι διοργανωτές έθεσαν σε εφαρμογή και κατά γενική ομολογία μάγεψαν μικρούς και μεγάλους.

Οι ακαδημίες του ομίλου, αφού στην αρχή χωρίστηκαν σε ομάδες , οι οποίες είχαν ονόματα «Καλοκαιρινών Φρούτων» είχαν για αρχηγούς των ομάδων τους τα παιδιά της Αγωνιστικής. Το προπονητικό team του ομίλου παρουσίασε ονομαστικά κάθε ένα παιδί της ακαδημίας, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τα παρακολουθούσε. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα όμως από όλες τις ομάδες πήρε η ομάδα των παιδιών του ιδιωτικού παιδικού σταθμού «Μελί – Μελό», με τον οποίον ο όμιλός μας συνεργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος της αντισφαίρισης. Τα παιδιά του «Μελί – Μελό» επιβραβευτήκαν για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους  στο πρόγραμμα που έχει οργανώσει ειδικά για αυτή την ηλικία ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι καλοκαιρινές απονομές είχαν για μια ακόμη χρονιά την τιμητική τους αφού τα παιδιά των ακαδημιών του ομίλου μας παρέλαβαν τις βραβεύσεις τους για τις θέσεις που κατέκτησαν στο 8ο Εσωτερικό τουρνουά Juniors  στα διπλά. Στην συνέχεια έγιναν και οι βραβεύσεις στο 4ο εσωτερικό τουρνουά των ανδρών και των γυναικών του ομίλου στα μονά, καθώς και στο 1ο εσωτερικό στα μικτά διπλά. Ακολούθησε η καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση του ομίλου, με την καινούρια επίσημη στολή, η οποία ήταν για μια ακόμη χρονιά χορηγία του κοσμηματοπωλείου ‘’Μπαντούνας Ρολόι Κόσμημα’’ . Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα κοσμεί την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου (www.tennisaek.com) καθ’ όλη την διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Στην συνέχεια τα παιδιά που όλη την χρονιά έπαιξαν πάρα πολύ τένις και διακρίθηκαν μέσα από αυτό, αυτή την ημέρα διάλεξαν να παίξουν κάτι ξεχωριστό διασκεδάζοντας, πρωτίστως τον εαυτό τους και μετά τους παραβρισκόμενους , πάνω από 3 ώρες με τα παιχνίδια του μικρού ήρωα των παιδιών, του Sonic !!!

Για το τέλος της μαγευτικής αυτής βραδιάς η επιτροπή διοίκησης του τμήματος και ο χορηγός της γιορτής το ‘’Hungry’’  επιφύλαξαν γευστικές εκπλήξεις για όλους τους παραβρισκόμενους.

Ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα του τα μέλη ‘’μικρά και μεγάλα’’ για την επιμονή, την υπομονή και την θετική ενέργεια, που έδειξαν καθ ‘όλη την διάρκεια της χρονιάς στις καθημερινές τους προπονήσεις και όχι μόνο. Τέλος θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους, ότι μπορεί η αθλητική χρονιά να έκλεισε αλλά το καλοκαιρινό προπονητικό camp  της ΑΕΚ Τρίπολης ανοίγει της πύλες του μέχρι τις 24/7. Ο όμιλος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γυμναστούν ευχάριστα γνωρίζοντας το μαγευτικό άθλημα της αντισφαίρισης να επισκεφτούν τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης για τα τελευταία μαθήματα της χρονιάς πριν τις καλοκαιρινές διακοπές !!!

007 010 149 153 237 263 269 271 289 296 307 314 326 365 385 391 440 458 479 490 501 533 543 552 562 568 589 594